Χριστίνα Πολίτη – Κώστας Σπυρόπουλος: Έτσι πέρασαν το χθεσινό βράδυ!

Η Χριστίνα Πολίτη και ο Κώστας Σπυρόπουλος μετρούν πια αρκετούς μήνες σχέσης. Το ζευγάρι έχει γίνει αχώριστο και εδώ και καιρό δεν διστάζει να ανεβάζει και κοινές φωτογραφιες στα social media. Η γνωστή κοσμικογράφος απολαμβάνει τον ηθοποιό στο θέατρο ενώ εκείνος την ακολουθεί και την συνοδεύει στις διάφορες εκδηλώσεις.

Οι ζωές τους έχουν αποκτήσει κοινές αναφορές και πολύ συχνά τους βλέπουμε να διασκεδάζουν ο ένας με την παρέα του άλλου. Χθες, από νωρίς το βράδυ βρέθηκαν στην Ιερά Οδό για ν’ απολαύσουν τα τραγούδια του κολλητού φίλου του ηθοποιού, Γιώργου Σαμπάνη σ’ ερμηνεία Γιώργου Νταλάρα καιΜπάμπη Στόκα. Μαζί τους ήταν και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Συγκεκριμένα δύο από τις σπουδαιότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μπάμπης Στόκας, συναντήθηκαν για μια και μοναδική βραδιά χωρίς προηγούμενο, προκειμένου να ερμηνεύσουν ζωντανά τα 11 μοναδικά τραγούδια του άλμπουμ “ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”. Το άλμπουμ μόλις κυκλοφόρησε από την Cobalt Music σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη και μουσική Γιώργου Σαμπάνη.

Δες την φωτογραφία της Χριστίνας Πολίτη

Read More

And More