Χριστίνα Πολίτη – Κώστας Σπυρόπουλος: Παντού μαζί! Η θεατρική βραδιά και η διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο [pics]

Η Χριστίνα Πολίτη και ο Κώστας Σπυρόπουλος βρίσκονται στα καλύτερά τους! Το αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και κάθε μέρα που περνάει δένεται ακόμη περισσότερο. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και η γνωστή κοσμικογράφος διατηρούν μια πολύ όμορφη σχέση και πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλον, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μάλιστα, οι δυο τους δεν σταματούν τις βραδινές εξόδους και δεν είναι λίγες οι φορές που φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει είτε σε κάποιο θέατρο είτε σε κάποιο εστιατόριο ή σε νυχτερινό κέντρο. Πριν μερικές μέρες, το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο και απόλαυσε την παράσταση “Ξύπνα Βασίλη” ενώ αμέσως μετά διασκέδασε στο νυχτερινό μαγαζί Acro, όπου έκανε πρεμιέρα ο Γιώργος Σαμπάνης.

Με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Κώστας Σπυρόπουλος-Ελισάβετ Κωνσταντινίδου-Χριστίνα Πολίτη-Γιάννης Βογιατζής

Η Χριστίνα Πολίτη και ο Κώστας Σπυρόπουλος αφού παρακολούθησαν το θεατρικό έργο, βρέθηκαν με καλή παρέα στο Γκάζι και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις μεγάλες pop επιτυχίες του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Στην παρέα τους ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Αμαρυλλίς αλλά και ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Κώστας Σπυρόπουλος-Χριστίνα Πολίτη-Γιώργος Μαζωνάκης-Αμαρυλλίς-Νίκος Πολυδερόπουλος

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More