Χριστίνα Πολίτη – Κώστας Σπυρόπουλος: Παντού μαζί! Η βραδινή έξοδος του ζευγαριού στα βόρεια προάστια [pics]

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Χριστίνα Πολίτη. Ύστερα από τρία χρόνια σχέσης, ο γοητευτικός ηθοποιός και η γνωστή κοσμικογράφος παραμένουν ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Αχώριστοι, χαμογελαστοί, λάτρεις της κοινωνικής ζωής και της βραδινής διασκέδασης, δείχνουν να είναι απόλυτα ταιριαστοί. Οι δυο τους απολαμβάνουν όχι μόνο κοινά ενδιαφέροντα, αλλά κι έναν κοινό τρόπο σκέψης. Διαθέτουν βιτριολικό χιούμορ, σαρκασμό και αυτοσαρκασμό, είναι εξίσου αντισυμβατικοί και μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη ζωή. Μάλιστα, στηρίζει ο ένας τον άλλο, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Χρίστινα Πολίτη μοιάζει πιο ευτυχισμένη από ποτέ και ο Κώστας Σπυρόπουλος έχει βρει σε εκείνη την ιδανική σύντροφο, μια γυναίκα που θαυμάζει πάνω από όλα για την προσωπικότητά της. Πάντως και οι δύο παραμένουν ιδιαίτερα προσεκτικοί και διατηρούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή. Χαίρονται κάθε στιγμή της κοινής τους καθημερινότητας, ενώ συχνά-πυκνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media φωτογραφίες από αυτή.

Το βράδυ της Τετάρτης, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια κοινή επίσημη εμφάνιση στα βόρεια προάστια. Συγκεκριμένα, έδωσαν το “παρών” πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας «Rocketman», η οποία πραγματοποιήθηκε σε κινηματογράφο που βρίσκεται μέσα σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Η επεισοδιακή αλλά και ιδιαίτερη ζωή του Έλτον Τζον, που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Ντέξτερ Φλέτσερ (Βohemian Rhapsody), καταχειροκροτήθηκε και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με την εκπληκτική ερμηνεία των ηθοποιών, όσο θερμά χειροκροτήθηκε και στην παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Ντυμένοι casual, αλλά πάντα chic, ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Χριστίνα Πολίτη πόζαραν χαμογελαστοί κι αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας, μάλιστα, ενθουσιασμένοι από το θέαμα που παρακολούθησαν στη μεγάλη οθόνη.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More