Χριστίνα Πολίτη – Κώστας Σπυρόπουλος: Πρωινή βόλτα στο Κολωνάκι για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Η Χριστίνα Πολίτη και ο Κώστας Σπυρόπουλος παραμένουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μαζί. Το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας και βλέπει καθημερινά τη σχέση του να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και να περνούν παραγωγικό χρόνο μαζί. Η γνωστή κοσμικογράφος βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ηθοποιού και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Το ίδιο ισχύει άλλωστε και για εκείνον.

Η Χριστίνα και ο Κώστας, παρά το φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμά τους, φροντίζουν πάντα να βρίσκουν χρόνο και να τον αφιερώνουν στη σχέση τους. Γι’ αυτό, λοιπόν, όταν συμβαίνει αυτό, επιλέγουν να κάνουν πράματα που τους ευχαριστούν.

Συχνά-πυκνά πραγματοποιούν αποδράσεις, τόσο εντός Ελλάδος, όσο και στο εξωτερικό, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που πραγματοποιούν κοινές εξόδους στην Αθήνα, προκειμένου να αποφορτιστούν και να χαλαρώσουν από τις δουλειές τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι στο Κολωνάκι, όπου έκανε μια πρωινή βόλτα πιασμένοι… αγκαζέ. Ντυμένοι casual και οι δυο, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι, περπάτησαν για ώρα στους δρόμους της περιοχής και έδειχναν απόλυτα ταιριαστοί μαζί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More