Χριστίνα Πολίτη – Κώστας Σπυρόπουλος: Ρομαντική απόδραση στη Δανία μόνο για δύο! Φωτογραφίες

Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Χριστίνα Πολίτη είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Ύστερα από τρία χρόνια σχέσης, ο γοητευτικός ηθοποιός και η γνωστή κοσμικογράφος παραμένουν ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Αχώριστοι, χαμογελαστοί, λάτρεις της κοινωνικής ζωής και της βραδινής διασκέδασης, δείχνουν να είναι απόλυτα ταιριαστοί. Οι δυο τους απολαμβάνουν όχι μόνο κοινά ενδιαφέροντα, αλλά κι έναν κοινό τρόπο σκέψης.

Μία από τις κοινές τους αγάπες είναι και τα… ταξίδια! Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Χριστίνα Πολίτη λατρεύουν να κάνουν αποδράσεις εκτός Ελλάδος και να εξερευνούν νέα μέρη και τόπους. Αφού τέλειωσε η (πρώτη) προεκλογική περίοδος – η γνωστή κοσμικογράφος ήταν υποψήφια δημοτικός σύμβουλος – εκείνη και ο σύντροφός της αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Δανία και συγκεκριμένα στην Κοπεγχάγη.

Η Χριστίνα Πολίτη έχει ξετρελαθεί από την ομορφιά της βόρειας πόλης και δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram! Η δημοσιογράφος και ο ηθοποιός απολαμβάνουν τον ηλιόλουστο καιρό της Δανίας, ενώ δεν έλειψαν και να επισκεφτούν ένα ελληνικό μαγαζί!

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Χριστίνα Πολίτη έχουν ξετρελαθεί με την Κοπεγχάγη!

Read More

And More