Χριστίνα Πολίτη: “Σήμερα συνάντησα τον πρώτο άνθρωπο που πήρα τηλέφωνο, όταν διαγνωστήκαμε θετικοί”

Η Χριστίνα Πολίτη βίωσε τον κορονοϊό ευτυχώς χωρίς επιπλοκές και με ήπια συμπτώματα. Σε αντίθεση ο σύντροφος της Κώστας Σπυρόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Σήμερα η γνωστή κοσμικογράφος συνάντησε ένα φίλο της που παιδεύτηκε με τον κορονοϊό και όπως αποκάλυψε, ήταν αυτός τον οποίο πήρε τηλέφωνο για συμβουλές όταν διαγνώσθηκε θετική.

Ο φίλος της αυτός δεν είναι άλλος από το γνωστό αστρολόγο, Γιώργο Πανόπουλο, ο οποίος στα μέσα του Μάρτη είχε περιγράψει τη δύσκολη μάχη του με τον κορονοϊό!Διάβασε εδώ

“Σήμερα συνάντησα τον αγαπημένο μου φίλο Γιώργο Πανόπουλο. Τον πρώτο άνθρωπο που πήρα τηλέφωνο όταν διαγνωστήκαμε θετικοί. Και τον άνθρωπο που μας έδωσε κουράγιο στα δύσκολα. Βγήκαμε βόλτα στην ηλιόλουστη πλατεία Μητρόπολης. Καθίσαμε με καφέ στο παγκάκι. Με μάσκες.. κανείς δεν θέλει να ρισκάρει μία επανάληψη αυτού του μαρτυρίου. Αποφάσισα να αναμεταδίδω τα πάντα για τις εμπειρίες μας με τον κοβιντ. Εγώ ήμουν τυχερή. Ένα γαργάλημα στο λαιμό που έφυγε μετά από δύο μέρες. Οι άλλοι όμως”;.. έγραψε η Χριστίνα κάτω από τη φωτογραφία τους.

Πηγή φωτογραφίας: cosmopoliti.com

Read More

And More