Χριστίνα Πολίτη: Το μήνυμα αγάπης και στήριξης στον Κώστα Σπυρόπουλο μια μέρα πριν τις καταγγελίες

Πρόσωπο της ημέρας σήμερα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Σπυρόπουλος, μετά τις καταγγελίες της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά. (διάβασε εδώ) Η Χριστίνα Πολίτη σύντροφός του εδώ και χρόνια έκανε λίγες ώρες πριν μια ανάρτηση με τρυφερά λόγια αγάπης προς τον σύντροφό της Κώστα.

Μέσω της δικηγόρου τους οι τρεις ηθοποιοί έγραψαν μεταξύ άλλων: Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν”.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος δεν έχει απαντήσει ακόμα ενώ αναμένεται μέσα στην ημέρα απάντηση από τον δικηγόρο του. Ωστόσο χθες μια μέρα πριν γίνουν οι καταγγελίες, η σύντροφος του Κώστα Σπυρόπουλου, γνωστή δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη έγραψε στο προφίλ της στο facebook, τρυφερά λόγια αγάπης και στήριξης στον σύντροφό της. Ο Κώστας μου, ο πιο γλυκός σύντροφος, ο πιο υποστηρικτικός άνθρωπος, ο απόλυτος μπαμπάς, της ευρύτερης οικογένειάς μας” έγραψε η Χριστίνα.

Read More

And More