Χριστίνα Ψάλτη – Αντώνης Κάρδαρης: Βάφτισαν την κόρη τους! Αυτό είναι το όνομά της – Φωτογραφίες

Η Χριστίνα Ψάλτη και ο σύζυγός της Αντώνης Κάρδαρης έζησαν μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους, καθώς την Κυριακή 31 Ιουλίου βάφτισαν την μονάκριβη κόρη τους. 

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη μέσα σε κλίμα συγκίνησης σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η νεοφώτιστη πήρε δυο ονόματα, Αριάδνη – Θεώνη! Το πρώτο όνομα αποτελεί υψίστης συμβολικής σημασίας για το ζευγάρι, ενώ το δεύτερο ανήκει στη μητέρα του Αντώνη Κάρδαρη με τους δυο γονείς να έχουν συναποφασίσει να τη φωνάζουν με το πρώτο όνομα.

Νονοί της μικρής Αριάδνης ήταν οι στενοί φίλοι του ζευγαριού Κρίστη και Κυριάκος! Μάλιστα, για την ιερή αυτή μέρα ταξίδεψαν από την Κρήτη η αδερφή και ο γαμπρός της Χριστίνας, Γωγώ και Μάνος ενώ από τον Καναδά κατέφθασε στην Ελλάδα σύσσωμη η οικογένεια του συζύγου της, Αντώνη!

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε γνωστό μαγαζί της περιοχής με τους ευτυχισμένους γονείς να γιορτάζουν τη βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους, Αριάδνης!

Δες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Με τους νονούς της μικρής Αριάδνης, Κρίστη και Κυριάκο.

Με την αδερφή της, Γωγώ

Η Χριστίνα Ψάλτη με τον γαμπρό της από την Κρήτη, Μάνο, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα μόνο για τη βάφτιση της κόρης της

Στιγμιότυπο από το τραπέζι που έκανε το ζευγάρι μετά τη βάφτιση με την οικογένεια του Αντώνη Κάρδαρη, που ήρθε σύσσωμη από τον Καναδά!

Να σας ζήσει!

Read More

And More