Χριστίνα Σάλτη για Νίκο Οικονομόπουλο: «Ήταν αληθινό το φλερτ ανάμεσά μας, είναι υπέροχος»

Στην περίοδο που συμμετείχε στο Dream Show 2, αλλά και στο φλερτ που είχε αναπτυχθεί τότε ανάμεσα σε εκείνη και τον Νίκο Οικονομόπουλο αναφέρθηκε η Χριστίνα Σάλτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκαρά.

Διάβασε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Το 2006 συμμετείχες στο Dream Show 2, διαθέτοντας όλο το «πακέτο»: νέα, όμορφη, συμπαθής και με πολύ καλή φωνή. Θεωρείς πως έχεις αδικηθεί λίγο από το σύστημα;

Γενικά στη ζωή μου δεν θέλω να ρίχνω ευθύνες σε κανέναν. Δεν νιώθω να είμαι η κοπέλα που την έχουν αδικήσει. Θέλω να βελτιώνομαι, ώστε να γίνομαι ολοένα και καλύτερη. Μάλλον τότε δεν ήμουν αρκετά έτοιμη για όλο αυτό που ζούσα. Η επιτυχία ή η αποτυχία σε κάτι είναι προσωπική μας ευθύνη.

Βλέποντάς το τώρα, έπρεπε να εξελιχθώ ως καλλιτέχνιδα αλλά και ως χαρακτήρας. Ήμουν πιο μαζεμένη και δεν ήμουν τόσο έτοιμη να εκτεθώ πολύ. Το παιχνίδι δεν μου έκανε κακό. Ίσα ίσα με έκανε πιο δυνατή. Βγαίνοντας από αυτό όμως, συνέχισα να κάνω οντισιόν. Δεν μου άνοιξε πόρτες αλλά στη ζωή είναι όλα μαθήματα.

Υπάρχει ένα βίντεο από εκείνη την εποχή, όπου ο Νίκος Οικονομόπουλος παραδέχεται δημόσια ότι υπήρχε φλερτ μεταξύ σας.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε… ήμασταν παιδιά, ήταν κάτι αληθινό. Θέλω να πω μόνο πως τον εκτιμώ πολύ, είναι υπέροχος άνθρωπος και του αξίζει η επιτυχία που έχει. Ήταν έτοιμος τραγουδιστής από τότε.

Δες τη στιγμή που ο Νίκος Οικονομόπουλος παραδέχεται το φλερτ του με τη Χριστίνα Σάλτη στο 1.26′:

Read More

And More