Χριστίνα Βραχάλη: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα εκτός τηλεόρασης!

Σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, όπως αυτός της αθλητικής δημοσιογραφίας, η Χριστίνα Βραχάλη έχει καταφέρει να διακριθεί και να πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους για την αρτιότητα της δουλειάς της. Για 14 ολόκληρα χρόνια την βλέπαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, από όπου και αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2017. Μετά το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου, ωστόσο, δεν άργησε να βρει τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Συγκεκριμένα, η καταξιωμένη αθλητική συντάκτρια “μετακόμισε” στο EPSILON TV, ενώ η προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν που έφτασε την βρήκε στο Open Beyond, να παρουσίαζε τις αθλητικές ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Έλλη Στάη, αλλά και στην… ποδοσφαιρική εκπομπή “Total Football“, στο πλευρό του Ντέμη Νικολαΐδη.

Οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις της Χριστίνας Βραχάλη μπορεί να ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο καιρό, ωστόσο, η ίδια -ούσα ανήσυχο πνεύμα- δεν επαναπαύεται. Πρόσφατα, λοιπόν, πήρε την απόφαση να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα, εκτός τηλεόρασης αυτή τη φορά. Γνωρίζοντας ότι το YouTube είναι ο αδιαφιλονίκητος βασιλιάς του βίντεο στο internet, αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στη δημοφιλή πλατφόρμα, προκειμένου να αναδείξει ακόμα περισσότερο την αγάπη της για τον αθλητισμό.

Η Χριστίνα Βραχάλη έγινε… καναλάρχισσα και στο μήνυμά της προς όλους όσους επισκεφθούν το κανάλι της αναφέρει: «Αθλητισμός δεν είναι μόνο οι τίτλοι, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Είναι οι καθημερινές ιστορίες, οι ανθρώπινες ανησυχίες, η τρέλα, η δοκιμασία των ορίων. Μαζί θα γνωρίσουμε πρωταγωνιστές στα γήπεδα και στη ζωή. Νικητές και ηττημένους. Δημοφιλή και άγνωστα αθλήματα. Διαφορετικούς τρόπους εκγύμνασης και ψυχαγωγίας. Θα ανακαλύψουμε πολλούς λόγους για να προσέχουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Sit back and enjoy the ride…».

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο Δημήτρης Κολοβός, ο Μάρκους Μπέργκ, ο Τάκης Φύσσας και ο Φιόρι Ντουρμισάι είναι κάποια από τα πρώτα πρόσωπα που άνοιξαν την καρδιά τους στην Χριστίνα Βραχάλη για το κανάλι της στο YouTube και σίγουρα αξίζει να δεις τις συνεντεύξεις τους.

Read More

And More