“Άγριες Μέλισσες”: Γιατί η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αρνήθηκε την πρόταση του Μανουσάκη για το «Κόκκινο Ποτάμι»;

Έχει υπάρξει μούσα του Μανούσου Μανουσάκη στην ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης» όπου ενσάρκωσε την Εβραία Εστρέα και πολλοί θα περίμεναν να την δουν στη νέα σειρά του σκηνοθέτη στο Open «Κόκκινο Ποτάμι». Ο λόγος για την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη που φέτος βρίσκεται στις «Άγριες Μέλισσες» με το ρόλο της «Θεοδοσίας», της γυναίκας του δασκάλου Λάμπρου (Δημήτρη Γκοτσόπουλου) και της αντίζηλου της Λενιώς (Μαρία Κίτσου).

Όπως αποκάλυψε όμως η ίδια σε συνέντευξή της στη «Φωλιά των Κου Κου», η ίδια δέχτηκε πρόταση από τον Μανούσο Μανουσάκη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Κόκκινο Ποτάμι».

«Ο Μανούσος Μανουσάκης μου έκανε πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Κόκκινο ποτάμι”, αλλά δεν έκατσε. Επειδή ήταν δύσκολο το πρόγραμμά μου το καλοκαίρι, μου άρεσε που στις Άγριες Μέλισσες ο ρόλος δεν ήταν πρωταγωνιστικός. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήθελε να με δει για τη σειρά».

Στον ρόλο της στο σήριαλ παίζει μία γυναίκα, την οποία απατά ο άνδρας της. Εκείνη δηλώνει ότι στην πραγματική της ζωή δε θα μπορούσε να το δεχτεί!

«Είμαι τόσο εγωίστρια που δεν θα μείνω με έναν άνθρωπο που δεν είναι 100% σε μένα, ξενερώνω. Μου έχει τύχει να είμαι με έναν άνθρωπο και το μυαλό μου να είναι αλλού, αλλά ποτέ δεν έχω απατήσει. Έχω ερωτευτεί συμπρωταγωνιστή, αλλά αυτές οι σχέσεις κρατάνε συνήθως όσο κρατάει η δουλειά. Φυσικά και δούλεψα ως σερβιτόρα, δουλειά είναι όλα, και σκάλες θα πάω να καθαρίσω.»

Μιλώντας για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν αποκάλυψε ότι έχει χάσει τη μητέρα της από τα 16 της χρόνια και γι’ αυτό κράτησε και το επίθετό της.

«Το “Χειλά” είναι του μπαμπά, το “Φαμέλη” της μαμάς, που την έχω χάσει και το χρησιμοποιώ για συναισθηματικούς λόγους. Την έχασα στα 16 μου, ήταν πολύ δύσκολο» .

Ενώ μιλώντας και για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει στο παρελθόν είπε: «Έχω βρεθεί να ψάχνω το σπίτι μου να βρω ένα 2ευρω να πάρω κάτι να φάω. Στο “Ουζερί Τσιτσάνης” υπήρχαν φορές που πήγαινα στο γύρισμα για να φάω από το catering γιατί δεν είχα λεφτά να φάω. Τώρα υπάρχουν στιγμές που ξυπνάω και λέω “Έχω λεφτά από το θέατρο;”. Εννοείται ότι σκέφτηκα να τα παρατήσω. Το μικρότερο μεροκάματο από το θέατρο ήταν 36 ευρώ για 4 μήνες».

Read More