Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας: Οι μετρημένες κοινές εμφανίσεις και το «αθόρυβο» τέλος της σχέσης τους

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως ακολούθησαν στην προσωπική τους ζωή, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας.

Ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, δεν είναι πλέον ζευγάρι, όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για τον χωρισμό τους.

Ο Θανάσης Τότσικας, αδελφός του ηθοποιού, Αποστόλη Τότσικα και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έγιναν ζευγάρι την περίοδο που η ηθοποιός συμμετείχε στις «Άγριες Μέλισσες».

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Οι σπάνιες αναφορές στον Θανάση Τότσικα

Καθ’ όλη την πορεία της σχέσης τους, η γνωστή ηθοποιός είχε αναφερθεί ελάχιστες φορές στον σύντροφό της, αλλά και στο πόσο βοηθά το γεγονός ότι είναι σκηνοθέτης, αφού συχνά ζητούσε τη γνώμη του για τους τηλεοπτικούς της ρόλους.

«Ο σύντροφός μου μοιάζει αρκετά με τον αδερφό του, τον Αποστόλη. Είναι δύο όμορφα παιδιά! Είναι καλός! Δεν έκρινε εμένα στις “Άγριες Μέλισσες”, αλλά μπορεί να σχολιάζαμε μια σκηνή μαζί. Με βοηθούσε πάρα πολύ να μάθω τα λόγια μου», δήλωνε το 2020 στην πρωινή εκπομπή του Star η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«Δεν μένουμε μαζί. Είναι κάτι που έχουμε κάνει και οι δύο με προηγούμενες σχέσεις μας και δεν το έχουμε ανάγκη στην παρούσα φάση. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, μένουμε πολλές ημέρες μαζί, πάρα πολλές αλλά τυπικά δεν μένουμε μαζί. Όχι γιατί θέλουμε με να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας, απλώς πιστεύω ότι η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνα τους χωρίς να χρειαστεί να τα πιέσουμε», αποκάλυπτε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala το 2021.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει γενικά στα ζευγάρια, αλλά στη δική μας περίπτωση θα σου πω ότι βοηθάει που ο σύντροφός μου είναι σκηνοθέτης. Γιατί μας δημιουργεί έναν ακόμη κοινό τόπο συνάντησης. Μιλάμε πολύ για ταινίες, σχολιάζουμε πράγματα, μου κρατάει τα λόγια μου καμιά φορά», είχε δηλώσει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στο περιοδικό In Style.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας: Οι ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις

Μέσα στα τέσσερα χρόνια της σχέσης τους, ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός μετρούσαν ελάχιστες κοινές εμφανίσεις, καθώς ουδέποτε δε θέλησαν να απασχολήσουν τα media με την προσωπική τους ζωή.

Τον Ιούνιο του 2022 ο Θανάσης Τότσικας και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είχαν δώσει το «παρών» στον  γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη με την Γεωργία Κρασσά. 

Ακολούθησαν οι καλοκαιρινές τους διακοπές, εκεί όπου η ηθοποιός έκανε την έκπληξη στο instagram όταν δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον σύντροφό της από το πλοίο.

Η τελευταία φορά που τους είδαμε να ποζάρουν μαζί στο φωτογραφικό φακό, ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2022, όταν ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός διασκέδαζαν σε βραδινή τους έξοδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Mega, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας δεν είναι πλέον ζευγάρι, επιθυμώντας να κρατήσουν «αθόρυβο» τον χωρισμό τους, όπως εξάλλου ποτέ μέχρι σήμερα,  δεν απασχόλησαν τα media με την προσωπική τους ζωή. 

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More