Site icon TLIFE

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Απόλαυσε τη Μαρίζα Ρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη στη σκηνή! [pics]

H Mαρίζα Ρίζου χθες βράδυ διασκέδασε τον κόσμο που βρέθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι! Η αγαπημένη τραγουδίστρια έδωσε προγραμματισμένη συναυλία σε ένα δύσκολο καλοκαίρι για τους καλλιτέχνες!

Ένα χρόνο μετά την υπέροχη, καθολικής πρόσβασης συναυλία που πραγματοποίησε στον ίδιο χώρο δημιουργώντας ένα σημείο συνάντησης για όλους, ανεξαρτήτως ιδιαιτερότητας και ανάγκης, η Μαρίζα επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων κάνοντας το καλοκαίρι μας ακόμη πιο αισιόδοξο.

Με φόρα και ανυπομονησία, με αγαπημένους συνεργάτες που της έλειψαν πολύ, με τη μπάντα της έτοιμη επί σκηνής, με εξωστρέφεια και καλή αύρα, θα φέρει το καλοκαίρι της σε μια “καθήμενη” Τεχνόπολη, έτοιμη για όλα. Στόχος να μην έχουμε στόχο, να συνδεθούμε όλοι εμείς, μαζί και να κρατήσουμε αυτή τη μαγική ενέργεια φυλαχτό για τον επόμενο χειμώνα.

“Τσίαρς στο μεγάλο βήμα του καθενός, όποιο κι αν είναι αυτό. Ανυπομονώ να είμαστε παρέα ξανά! Καλό μας καλοκαίρι!” – Μαρίζα Ρίζου

Guest  στη συναυλία ήταν ο απολαυστικός Πάνος Μουζουράκης που ανέβηκε στη σκηνή ξυπόλυτος και με μάσκα, την οποία έβγαλε λίγο αργότερα για να τραγουδήσει! Τη συναυλία παρακολούθησε ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος επέστρεψε κι αυτός στην Αθήνα με τα τη “βόλτα” του στα ελληνικά νησιά!

Δες φωτογραφίες

Η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε και ένα απόσπασμα από τη συναυλία

Φωτογραφίες By Νdp

© 2024 tlife.gr