Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Εγώ είχα άλλα όνειρα, ήθελα να ασχοληθεί με της επιχειρήσεις» εξομολογείται ο πατέρας του

Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης μίλησε στο Cretatv για τον γιο του, και τα όνειρα που ο ίδιος είχε για εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Χριστόφουρου Παπακαλιάτη ανέφερε πως ο ίδιος ήθελε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να ασχοληθεί με τα οικονομικά και τις επιχειρήσεις.

«Θυμάμαι τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την Τέχνη. Ήταν κολλημένος με το θέατρο της σχολής Μωραϊτη, αλλά εγώ είχα άλλα όνειρα. Θεωρούσα ότι καλό ήταν να σπουδάσει οικονομικά, να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και να μάθει πέντε πράγματα. Είχαμε πάει μαζί στη Βοστώνη. Με κοροϊδευε όμως. 

Τότε έπαιζε στους Μήτσους, και όταν είδε ότι προχωράει μου είπε, “αν θα φύγω εγώ τώρα 4-5 χρόνια από το προσκήνιο” θα χαθώ, οπότε νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ με τα οικονομικά, με τα οποία δεν τα πάμε καλά”. Αυτός έχει τρύπιες τσέπες. Δε τα πάει καλά. Έτσι ξεκίνησε την καριέρα του. Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά μου. Ο Χριστόφορος είναι πάρα πολύ καλό παιδί, δεν έχει καβαλήσει το καλάμι, και ως πατέρας του, με τη σταδιοδρομία που έχει κάνει, δε μπορώ παρά να είμαι περήφανος» αποκάλυψε ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Read More

And More