Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Φωτογραφίες από το πάρτι με τους πρωταγωνιστές του Maestro λίγο πριν την πρεμιέρα

Με ένα λαμπερό πάρτι στο αγαπημένο στέκι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην «καρδιά» της Αθήνας γιόρτασαν οι συντελεστές της σειράς του Mega, «Maestro» την επικείμενη πρεμιέρα που θα γίνει την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου. Οι ηθοποιοί μίλησαν για τη σειρά, τους ρόλους τους και για τα συναισθήματά τους λίγο πριν η σειρά ξεκινήσει να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφέρθηκε στο όνομα της σειράς, την προβολή της στο εξωτερικό, αλλά και για τον δεύτερο κύκλο που ετοιμάζει.

«Είπαμε να κάνουμε την προβολή εδώ στο μαγαζί που πριν 10 χρόνια είχαμε γυριστεί το «Αν». Στη σειρά δώσαμε το τίτλο «Maestro» για να μπορεί να σταθεί και στο εξωτερικό. Τη σκέψη η σειρά να  ταξιδέψει στο εξωτερικό την είχα από την αρχή. Στόχος μου είναι να πω μια ιστορία μέσα από τη σειρά που θα προκαλέσει συναισθήματα», επεσήμανε.

«Έχω γράψει το πρώτο επεισόδιο του Β’ κύκλου και ξεκινάει από την ανάποδη», αποκάλυψε σχετικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Υπάρχει άγχος και εμείς το περιμένουμε και το κοινό έχουμε γευτεί την ομορφιά του. Ο Χριστόφορος είναι οικογένεια μου, τα βιντεάκια που κάνουμε μας έχουν δέσει ακόμα περισσότερο», δήλωσε η Μαρία Καβογιάννη.

 

Δες φωτογραφίες από το πάρτι:

Read More

And More