Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Γυρνάει το χρόνο πίσω και μας δείχνει την πρώτη του συνέντευξη το 1992 - Video

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Γυρνάει το χρόνο πίσω και μας δείχνει την πρώτη του συνέντευξη το 1992 – Video | tlife.gr

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς, σκηνοθέτες και σεναριογράφους. Μετρά πολλά χρόνια επιτυχημένης καριέρας στην τηλεόραση έχοντας πρωταγωνιστήσει σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 1992 σε ένα επεισόδιο της σειράς “Οι Απαράδεκτοι”, ενώ τη δεκαετία 1999-2010 έγραψε σειρές με δικό του σενάριο και σκηνοθεσία που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Από το 2011 ασχολείται και με τον κινηματογράφο. Οι ταινίες του “Αν” και “Ένας άλλος κόσμος” παρουσιάστηκαν με επιτυχία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης τα τελευταία χρόνια μένει στην Αμερική ακολουθώντας το όνειρό του να κάνει μια διεθνή καριέρα. Όμως ποτέ δεν ξεχνά την πατρίδα του και συχνά έρχεται στην Ελλάδα και περνά ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Πρόσφατα ο Χριστόφορος ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ για την προώθηση της ταινίας του “Αν” που προβάλλεται στο Ισραήλ. Μάλιστα έδωσε συνέντευξη σε ισραηλινή τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την ταινία του, η οποία συνεχίζει να διανέμεται σε πολλές χώρες, έξι χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή της στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θυμήθηκε την πρώτη του συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση το 1992. Έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα video με την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του πριν από 27 χρόνια σε σύγκριση με την πρόσφατη συνέντευξη του σε ισραηλινή τηλεοπτική εκπομπή. Στην ανάρτησή του σημείωσε: “Throwback 1992 VS 2019. Ψαρωμένος τότε. 1992 Αθήνα – 2019 Ισραήλ. Τρομαγμένος τότε, στην πρώτη ζωντανή συνέντευξη στην Ελλάδα. Σήμερα σε συνέντευξη στο Ισραήλ για την πρεμιέρα της ταινίας “Αν” στο Τελ Αβίβ. #Athens #Israel #mega #interview #onceuponatime #ψαρακας”.

READ more