Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η επιτυχία του “Αν” συνεχίζεται!- Η συνέντευξη που έδωσε σε εκπομπή του Ισραήλ [pics, video]

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και σκηνοθέτες της γενιάς του. Τα τελευταία χρόνια μένει στην Αμερική ακολουθώντας το όνειρό του που είναι να κάνει διεθνή καριέρα. Όμως ποτέ δεν ξεχνά την πατρίδα του και όταν έχει τη δυνατότητα έρχεται στην Ελλάδα και περνά ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους και συναδέλφους του ηθοποιούς.

Αυτές τις ημέρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται στο Τελ Αβίβ για την διανομή της ταινίας του “Αν” στο Ισραήλ. Μάλιστα ο ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος μίλησε σε ισραηλινή τηλεοπτική εκπομπή για την ταινία του, η οποία συνεχίζει να διανέμεται σε διάφορες χώρες, παρόλο που έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Ο ίδιος ενθουσιασμένος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έγραψε: “Άλλη μια ωραία εμπειρία με μια ταινία που 6 χρόνια μετά,εξακολουθεί και μου χαρίζει μοναδικές στιγμές. Επίσημη διανομή του ΑΝ στο Ισραήλ από την United King από αύριο στους κινηματογράφους όλης της χώρας”. Επίσης μας έδειξε μερικές φωτογραφίες και video από την εμφάνισή του σε ισραηλινή εκπομπή ευχαριστώντας τους ανθρώπους που τον φιλοξένησαν.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More