Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η βραδινή έξοδος με φίλους και το ηλιόλουστο πρωινό στο Χόλιγουντ!

Νέα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες και εργάζεται εκεί ακολουθώντας νέα βήματα στην καριέρα του, χωρίς όμως να ξεχνά την Ελλάδα. Μάλιστα, όποτε του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ταξιδεύει στη χώρα μας για να συναντήσει τους φίλους του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Την Πέμπτη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ένα στιγμιότυπο από βραδινή έξοδο μαζί με φίλες του στο Χόλιγουντ σημειώνοντας στην ανάρτησή του: “Night off @meliakreiling @dorotheapass #hollywoodnights @theformosa.

Το πρωί της Παρασκευής, ο ταλαντούχος Έλληνας καλλιτέχνης φωτογραφήθηκε απολαμβάνοντας τον λαμπερό ήλιο και μας καλημέρισε σιγοψιθυρίζοντας τους στίχους του γνωστού τραγουδιού της Nina Simone: “Birds flying high,you know how I feel. Sun in the sky you know how I feel. Breeze driftin’ on by, you know I feel. It’s a new dawn,it’s a new day,it’s a new life for me. Ouh… And I’m feeling good… #song #ninasimone #feelinggood #la #sunnymorning #feelinggoodtoday” .

Read More

And More