Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριoλάτου: «Τρέμαμε, κρατούσαμε ζεστά μπουκάλια με νερό για να αντέξουμε το γύρισμα»

Πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη,Maestro” μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Oι δύο βασικοί πρωταγωνιστές Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κλέλια Ανδριoλάτου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Τα γυρίσματα αυτά στη βάρκα έγιναν τέτοια εποχή ακριβώς πέρυσι. Την προηγούμενη μέρα έβρεχε. Το πρόβλημά μας στους Παξούς ήταν ο καιρός γιατί πέρυσι έκανε πολύ δύσκολο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Μόλις έβγαινε λίγο ήλιος, τρέχαμε στο πίσω μέρος του νησιού και κάναμε όλα τα καλοκαιρινά. Υπήρχαν πολλές σκηνές που κρυώναμε» είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Είχαμε αφήσει κάποιες σκηνές λίγο γυμνούλες προς Οκτώβρη. Έρχεται λοιπόν ο Οκτώβρης…» ανέφερε η Κλέλια Ανδριολάτου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να εξηγεί, «Είχαμε αφήσει τις πιο δύσκολες του ζευγαριού για το επεισόδιο 8 και 9  για το τέλος. Έλα όμως που ήρθε χειμώνας».

Και με τη σειρά της η Κλέλια Ανδριολάτου πρόσθεσε για τις δυσκολίες των γυρισμάτων: «Μιλάμε τώρα για πολύ σοβαρό κρύο. Τρέμαμε, κρατούσαμε ζεστά μπουκάλια με νερό για να αντέξουμε στο γύρισμα. Φυσούσε, είχε βροχή… Τρέμαμε από το κρύο. Είχαμε κουβέρτες και κάναμε “1,2,3” και την πετάγαμε για να κάνουμε τη σκηνή» πρόσθεσε η πρωταγωνίστρια της σειράς.

Read More

And More