Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Ιταλία μετά τις διακοπές στους Παξούς!

Μετά τις διακοπές που απόλαυσε στην Ελλάδα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ταξίδεψε στη γειτονική Ιταλία. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες και εργάζεται εκεί με στόχο να κάνει διεθνή καριέρα. Όμως όποτε έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αμερική, έρχεται στην πατρίδα του, που ποτέ δεν ξεχνά, για να συναντήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους φίλους του. Έτσι το φετινό καλοκαίρι βρέθηκε στους Παξούς όπου χάρηκε, τον ήλιο, τη θάλασσα και πέρασε ξεχωριστές στιγμές με την καλύτερη παρέα.

Αυτές τις ημέρες, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνεχίζει τις διακοπές του στην Ιταλία, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, την Δευτέρα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τις βόλτες του και τις βουτιές του στη θάλασσα στην Tropea της Ιταλίας σιγοψιθυρίζοντας τους στίχους του διάσημου ιταλικού τραγουδιού Lasciatemi Cantare.

Read More

And More