Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Οι δίδυμες ανιψιές του είδαν το Maestro στο Netflix – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Το Maestro μπήκε και επίσημα στο Netflix και τόσο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές της δημοφιλούς σειράς δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ενθουσιασμένοι. 

Μάλιστα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο στα social media, όπου οι δίδυμες ανιψιές του τον βλέπουν για πρώτη φορά μέσα από την τηλεόραση!

«Όταν οι ανιψιές σου σε βλέπουν πρώτη φορά στην TV και κάτι τους θυμίζει αυτός ο τύπος» έγραψε ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς.

Να σου θυμίσουμε πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει τρία αδέρφια. Η αδερφή του Νάρα Παπακαλιάτη μεγάλωσε στο Ηράκλειο και έχει σπουδάσει Μαθηματικά και Χρηματοοικονομικά. Σύντομα την κέρδισε η αγάπη της για τη μόδα, αφού ξεκίνησε ασχολείται με το fashion design, όταν πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στο Λονδίνο, ξεκινώντας παράλληλα μια σειρά με ταξίδια στο εξωτερικό.

Η Νάρα τους τελευταίους μήνες είναι μια ευτυχισμένη μανούλα καθώς με τον σύντροφό της Νικόλα Σεφτελή έχουν αποκτήσει δίδυμα κοριτσάκια!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164