Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το γράμμα στη Μαρία Καβογιάννη μετά την προβολή του Maestro σε όλο τον κόσμο

Η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ,Maestro, που εδώ και μήνες είχε μπει στην πλατφόρμα του ελληνικού Netflix, πλέον ξεκίνησε να προβάλλεται και παγκοσμίως μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας. 

Με αφορμή αυτό το “παγκόσμιο πέταγμα” της σειράς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλησε να γράψει ένα γράμμα στην καλή του φίλη και πρωταγωνίστρια του Maestro, Μαρία Καβογιάννη- το οποίο δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram – ευχαριστώντας την για όσα έχουν καταφέρει μαζί και προετοιμάζοντάς την για όσα έρχονται.

Διάβασε παρακάτω το γράμμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη Μαρία Καβογιάννη

«Γράμμα στη Μαρία. Αγαπημένη μου Μαρία, σου γράφω από το αεροπλάνο στην Αμερική όπου ήρθα για κάποιες συναντήσεις που γίνονται σε ΝΥ και ΛΑ για το Maestro. Έβλεπα το βιντεάκι που είχαμε κάνει εκείνη τη μέρα στους Παξούς και σκεφτόμουν πως ό,τι ευχήθηκες για αυτήν την σειρά, τελικά συνέβη. Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα αλλά εντέλει, το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο.

Μαράκι, από σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ Ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία. Μαρία;; Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη, Ασία, Αφρική με τον τίτλο «Maestro in Blue».

Στα γράφω τώρα όλα αυτά για να μην τα ξεχάσω, γιατί με τόσο τρέξιμο και δουλειά δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω και εγώ ακόμα όλο αυτό που γίνεται. Και Μαράκι μου κάτι τελευταίο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’αυτό που είσαι, (το γούρι μου)..Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλαδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι.

Μαράκι μου επιστρέφω σε λίγες μέρες και αν έχεις πάει στο χωριό γύρνα γιατί έχουμε πρόβες, ξεκινάμε γύρισμα και σε λίγο καιρό πάμε πάλι στο νησί!!! Γίνεται χαμός από ετοιμασίες στην Αθήνα.

Υ.Γ. Σου έστειλα τα πρώτα 4 επεισόδια.Τα διάβασες;;; Πρόσεχε μη τα χάσεις πουθενά και διαρρεύσει τίποτα. Α και Μαράκι;; Netflix από σήμερα worldwide ( αν σε ρωτήσει κανείς από εξωτερικό) Σ’αγαπώ»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164