Χριστόφορος Βλαχάκης: Είναι το κορίτσι του στο ΤΑΤΟΥΑΖ, η σύντροφός του και στην πραγματική ζωή; [pics]

Εδώ και μερικά επεισόδια στη ζωή του νεαρού Σωκράτη στο δημοφιλές σήριαλ του alpha “Tατουάζ” έχει μπει η πανέμορφη νεαρή Εύα (Αλεξάνδρα Κωνστάντε) . Ερωτεύονται παράφορα αλλά εκείνη πριν δυο … επεισόδια σκοτώνεται σε τροχαίο δυστύχημα. Η όμορφη Εύα που έκανε ένα μικρό αλλά ενδιαφέρον πέρασμα από τη σειρά, όπως φαίνεται είναι και στη ζωή η αγαπημένη του Χριστόφορου Βλαχάκη. Ο νεαρός Χριστόφορος που είναι ταλαντούχος μουσικός κάνει τα πρώτα του βήματα και στην υποκριτική και μάλιστα είναι πολύ καλός! Για όσους δεν το γνωρίζουν ο γοητευτικός Χριστόφορος είναι ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη.

Κοιτώντας τα social media της νεαρής Αλεξάνδρας η οποία σπουδάζει Νοσηλευτική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο βρήκαμε πολλές τρυφερές φωτογραφίες του Χριστόφορου και της Αλεξάνδρας αλλά και σχόλια,  από το καλοκαίρι του 2018 που δείχνουν πως υπάρχει μεταξύ τους μια όμορφη και τρυφερή σχέση! Όπως όλα δείχνουν κάτι πολύ όμορφο συμβάινει μεταξύ τους  και η χημεία τους φάνηκε και στο Τατουάζ αφού είχαν δέσει πολύ! Έρωτας; Η απλά μια δυνατή φιλία; Ο χρόνος θα δείξει!

Χθες μάλιστα μετά το “θανατηφόρο τροχαίο” στο σήριαλ, η Αλεξάνδρα ευχαρίστησε με μερικές φωτογραφίες τον Ανδρέα Γεωργίου για την όμορφη εμπειρία που είχε συμμετέχοντας στο σήριαλ! “Σας ευχαριστώ για την αξέχαστη εμπειρία💗
@georgiou82 @alphatv #tatouaz” .

Δες φωτογραφίες με τις στιγμές τους

Read More

And More