Χριστόφορος Βλαχάκης: “Η μητέρα μου είναι μια από τις μεγαλύτερες φωνές της Ελλάδας – Τη θεωρώ αδικημένη”

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης – OXFLOYD, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης  στο The 2night Show. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, μπορεί να ακολούθησε τα βήματα των γονιών του, αλλά δημιούργησε το δικό του μοναδικό στυλ. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στην Αμερική, στην απόφασή του να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική, στη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου στο «Τατουάζ», αλλά και στη σχέση του με την υποκριτική.

Είχα μια κακή εμπειρία με συνέντευξη και δεν ήθελα να ξαναβγώ ποτέ. Ξενέρωσα πολύ. Αυτή τη στιγμή είμαι τραγουδιστής. Το όνειρό μου είναι η μουσική αν και αγάπησα την υποκριτική. Πήγα στην Νέα Υόρκη το 2019 για μόνιμα. Γύρισα για 10 μέρες Ελλάδα και δεν ξαναέφυγα λόγω κορονοϊού.

O πατέρας μου, o Xρήστος Δάντης,  με νανούριζε με Beatles. Είναι αυστηρός στις κριτικές του και μου λέει πάντα την αλήθεια αλλά με υποστηρίζει. Πιστεύει σε μένα. Στα 16 μου έπαιξα δυο χρόνια μαζί του ως κιθαρίστας. Ο πατέρας μου είναι θρύλος. Η μητέρα μου είναι μια από τις μεγαλύτερες φωνές της Ελλάδας. Τη θεωρώ αδικημένη.

Για το Τατουάζ: Ο Ανδρέας Γεωργίου δεν ήξερε ποιος είμαι. Ξυπνάω ένα πρωί και βλέπω ότι με έχει κάνει follow ένας τύπος με ένα εκατομμύριο followers. Μιλήσαμε με μηνύματα. Ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου αλλά εγώ δεν το ήξερα. Με ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή. Διαβάσαμε το σενάριο και τελικά συμφωνήσαμε.

Read More

And More