Χριστόφορος Βλαχάκης: Ο γιος του Χρήστου Δάντη μιλά για τη συμμετοχή του στο «Τατουάζ» και τις δυσκολίες στην Αμερική!

Ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, Χριστόφορος Βλαχάκης, μετά την πρώτη του… απόπειρα στη μουσική, συνεχίζει με μια ακόμα, αυτή τη φορά στην υποκριτική. Όπως έχει γίνει γνωστό, 18χρονος θα μπει στο καστ του «Τατουάζ». Ο γοητευτικός νεαρός έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική στην εκπομπή «Happy Day» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Μαρία Αντωνά για την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Αμερική.

«Πιστεύω στον εαυτό μου πιστεύω στις ικανότητές μου και είναι κάτι στο οποίο δεν μπορούσα να πω όχι. Σε κάποια περίοδο που έψαχναν νέους ηθοποιούς τη φετινή σεζόν μου έρχεται ένα μήνυμα από τον Ανδρέα Γεωργίου με τον οποίο γνωριζόμαστε, με ρωτάει αν θα με ενδιέφερε η υποκριτική κι έτσι έκλεισε και η συμμετοχή μου. Το σκέφτηκα λίγο γιατί δεν ήξερα πως θα είμαι εγώ. Το κλίμα στο Τατουάζ είναι φοβερό με δέχτηκαν και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η μουσική είναι ένα μικρόβιο που το πήρα από τους γονείς μου. Το όνομα δεν το κράτησα επειδή θεωρώ ότι άλλο είμαι εγώ άλλο ο πατέρας μου και κάνουμε διαφορετικά πράγματα, ήθελα από μικρός να κάνω κάτι δικό μου, να περάσω ένα δικό μου μήνυμα να κάνω το δικό μου έργο. Δεν θα μπορούσα να το κάνω ως εγώ αν είχα κρατήσει αυτό το επώνυμο θα με χαρακτήριζαν πάντα ως ο γιος του Χρήστου Δάντη. Πήγα στην Αμερική όταν ήμουν οχτώ χρονών ήταν μία δύσκολη αλλαγή. Πέρασα δύσκολες στιγμές εκεί, δέχτηκα bullying».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More