Χριστοπούλου, Παπαγεωργίου, Ηλιάκη: Η επίσημη απάντησή τους για τη δικαστική διαμάχη με τον Πάνο Καλλίτση

Έλενα Χριστοπούλου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιάκη απαντούν επίσημα, στα όσα ειπώθηκαν από τον δικηγόρο του Πάνου Καλλίτση, Νίκο Αγαπηνό, στην εκπομπή “Ευτυχείτε” πριν από λίγες μέρες και δημοσιεύτηκαν σε άρθρα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Οι τρεις κυρίες, μέσω δελτίων τύπων που εξέδωσαν οι δικηγόροι, οι οποίοι τις εκπροσωπούν, δίνουν τη δική τους απάντηση, περί ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα μετά τη μήνυση που είχε υποβάλλει ο Πάνος Καλλίτσης για απόπειρα απάτης, στο πλαίσιο της ψευδούς αγωγής- σύμφωνα με τον δικηγόρο του Νίκο Αγαπηνό-που είχε καταθέσει κατά του Πάνου Καλλίτση, η Έλενα Χριστοπούλου.

Διάβασε στο TLIFE την απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΕΝΑΣ  ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Από την έναρξη της αντιδικίας με τον κ. Καλλίτση κατά το έτος 2017 μέχρι και σήμερα, πάγια θέση και στάση μου υπήρξε η μη δημοσιοποίηση των  προσωπικών μας δεδομένων. Διατήρησα ήπιους τόνους σε αντίθεση με την πρακτική της άλλης πλευράς, σεβόμενη απόλυτα τις εκκρεμούσες διαδικασίες και έχοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, παρά ταύτα δεν επιθυμώ η στάση μου αυτή να ερμηνευθεί ως ένδειξη έμμεσης τυχόν αποδοχής των όσων μονομερώς δημοσιεύονται στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες. Στα πλαίσια αυτής της στάσης μου και συνειδητής επιλογής, δεν δημοσιοποίησα αποφάσεις που με δικαιώνουν και συγκεκριμένα τη δικαστική απόφαση διαζυγίου που εκδόθηκε πρωτοδίκως τον Αύγουστο του 2020 με την οποία γίνεται δεκτή η αγωγή μου και απορρίπτεται η ανταγωγή του κ. Καλλίτση. Ομοίως δεν δημοσιοποίησα το ότι η μήνυση του περί δήθεν απόπειρας απάτης σε Δικαστήριο, απορρίφθηκε αρχικά ως αβάσιμη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, κατά το χρόνο έκδοσης της σχετικής διάταξης. Μετά όμως και από τα πρόσφατα εκτενή δημοσιεύματα και δηλώσεις από την πλευρά του κ. Καλλίτση σχετικά με την ποινική διαδικασία η οποία εκκρεμεί και επί της οποίας δεν έχει αποφανθεί η ελληνική δικαιοσύνη, είναι αδύνατον να ανέχομαι περαιτέρω την ύπαρξη αυτών, καθώς παραβιάζουν κατάφωρα το τεκμήριο αθωότητάς μου, γίνονται για ευνόητους λόγους σκοπιμότητας από την πλευρά του και αποσκοπούν στον επηρεασμό της κοινής γνώμης και τη βλάβη της προσωπικότητάς μου.
Με την παρούσα υπενθυμίζω, πως μέχρι σήμερα έχω κινηθεί δικαστικώς αποκλειστικά και μόνο για να ζητήσω προσωπικά  μου αντικείμενα, τα οποία παρακρατά ο κ. Καλλίτσης και δεν έχω κινήσει καμία άλλη διαδικασία από αυτές που προβλέπονται από το νόμο. Έχω πάντα και θα συνεχίσω να έχω ακλόνητη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, πιστεύοντας στην δικαίωσή μου και την αποκατάσταση της αλήθειας.
 ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗ

Όλα ξεκίνησαν με την μήνυση που κατέθεσε η Έλενα Χριστοπούλου το 2018 ζητώντας τα προσωπικά της είδη από το σπίτι στο οποίο διέμεναν με τον πρώην σύζυγό της. Την ίδια χρονιά, κάνει όμως και ο Πάνος Καλλίτσης μήνυση στην Έλενα Χριστοπούλου για απάτη αλλά και για ψευδορκία στους μάρτυρες της Έλενας Χριστοπούλου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιάκη. Αρχικά απορρίφθηκε. Αλλά τώρα σε δεύτερο βαθμό η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών έρχεται να καλέσει εκ νέου τις τρεις κυρίες.

Διάβασε στο TLIFE την απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΛΙΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
 
                Με λύπη παρατηρώ εκτενή δημοσιεύματα, που αναφέρονται σε εκκρεμή ποινική υπόθεση μεταξύ των κ.κ Πάνου Καλλίτση και Έλενας Χριστοπούλου, εμπλέκοντας ταυτόχρονα το όνομα μου, με τρόπο που παραβιάζει κατάφωρα το τεκμήριο αθωότητάς μου.
                Οι ανωτέρω αναφορές μου δημιουργούν έκπληξη και δικαιολογημένη πικρία, αφού θέτουν υπό αμφισβήτηση την προσωπική μου αξιοπρέπεια, το ήθος και την εντιμότητα, με τα οποία πάντοτε και προς κάθε κατεύθυνση λειτούργησα.
Επέλεξα συνειδητά να απέχω από την όποια δημοσιοποίηση των θέσεών μου, οι οποίες άλλωστε θα κριθούν αρμοδίως από τη Δικαιοσύνη, πλην όμως δεν επιθυμώ η στάση μου αυτή να εκληφθεί ως ένδειξη αδυναμίας.
Αντίθετα, θέλω να καταστεί σαφές πως η διαμορφωμένη και παγιωμένη προσωπική μου στάση ζωής και επαγγελματική πορεία είναι απολύτως αντίθετες με ύποπτες και πολύ περισσότερο επιλήψιμες και παράνομες ενέργειες, για τις οποίες άλλωστε ουδέποτε κατηγορήθηκα μέχρι σήμερα.
Τέλος δηλώνω ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και καθαρή τη συνείδησή μου, γνωρίζοντας πως όσα κατέθεσα ενόρκως σε αστική δίκη μεταξύ των ανωτέρω διαδίκων, είναι απολύτως αληθινά, γεγονός που είμαι βέβαιη πως θα αποδειχτεί σύντομα.
ΛΑΡΔΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ


Τέλος διάβασε εδώ την απάντηση της Μαρίας Ηλιάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΙΑΣ  ΗΛΙΑΚΗ
 
Με λύπη και έκπληξη παρατηρώ σωρεία δημοσιευμάτων σχετικά με την εκκρεμή ποινική υπόθεση μεταξύ των κ.κ Πάνου Καλλίτση και Έλενας Χριστοπούλου, τα οποία εμπλέκουν ταυτόχρονα και το όνομα μου, με τρόπο που παραβιάζει το τεκμήριο αθωότητάς μου.
   Έχω επιλέξει ως πάγια και αδιαπραγμάτευτη στάση μου να απέχω συνειδητά από την δημοσιοποίηση των θέσεων και απόψεων μου, καθώς η ως άνω ποινική διαδικασία εκκρεμεί και δεν έχει αποφανθεί επ᾽αυτής η ελληνική δικαιοσύνη, πάρα ταύτα ουδόλως επιθυμώ η στάση μου αυτή να εκληφθεί ως τυχόν ένδειξη αδυναμίας ή έστω έμμεσης αποδοχής των αναγραφόμενων.
   Οι αναφορές προς το πρόσωπό μου μου δημιουργούν δικαιολογημένη στεναχώρια διότι αμφισβητούν την προσωπική μου αξιοπρέπεια, το ήθος και την εντιμότητα μου προσβάλουν δε την προσωπικότητά μου. Ως άνθρωπος ανέκαθεν πορευόμουν και πορεύομαι με τις ως άνω ιδιότητες τόσο στην προσωπική μου όσο και στην επαγγελματική μου ζωή.
   Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και πιστεύω στη δικαίωσή μου γνωρίζοντας πως όσα κατέθεσα ενόρκως σε αστική δίκη μεταξύ των ανωτέρω διαδίκων, είναι απολύτως αληθινά, γεγονός που είμαι βέβαιη πως θα αποδειχτεί σύντομα.
 
Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2020
 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗ 

Read More

And More