Χρήστος Ανθόπουλος – Σοφία Κίλια: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης των δύο γιων τους!

Σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο βάφτισαν τους δύο γιους τους ο παρουσιαστής Χρήστος Ανθόπουλος και η δικηγόρος-τραγουδίστρια σύζυγός του, Σοφία Κίλια.

Το διπλό μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου στα Πυλαιώτικα στην ανατολική Θεσσαλονίκη και ήταν κυριολεκτικά απόφαση της τελευταίας στιγμής για το ζευγάρι, αφού πήρε την απόφαση να το τελέσει μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα.

Νονοί των παιδιών ήταν ο αδελφός του Χρήστου, Πέτρος Ανθόπουλος, και ο αδελφός της Σοφίας, Αλέξανδρος Κίλιας. Ο μεγάλος γιος της οικογένειας, που είναι 4 ετών, πήρε το όνομα Γιώργος, από τον πατέρα του Χρήστου, ενώ ο μικρός, που είναι 2 ετών, ονομάστηκε Χρήστος, όπως ο πατέρας της Σοφίας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής όλα ήταν τέλεια, με τα δύο χαριτωμένα αγοράκια να είναι πολύ ήσυχα και χαμογελαστά, ενώ μετά το διπλό μυστήριο οι καλεσμένοι του ζευγαριού απόλαυσαν γλυκές λιχουδιές, που τις επιμελήθηκε γνωστό ζαχαροπλαστείο της συμπρωτεύουσας.

Το όλο styling του ζευγαριού επιμελήθηκε ο Βασίλης Λιάκος, με τον Χρήστο Ανθόπουλο να επιλέγει κοστούμι από την εταιρία Seven Denim και τη Σοφία Κίλια φόρεμα από την Brigitte Boutique.

Δες τις φωτογραφίες:

Το candy bar έξω από την εκκλησία

Τα βαφτιστικά ρούχα των νεοφώτιστων

Χρήστος Ανθόπουλος, ο νεοφώτιστος Γιώργος στην αγκαλιά του νονού του, Αλέξανδρου Κίλια, Ευαγγελία Κίλια, Σοφία Κίλια, Πέτρος Ανθόπουλος, ο Χρήστος Ανθόπουλος junior στην αγκαλιά της γιαγιάς του Ρένας Ανθοπούλου, Γιώργος Ανθόπουλος.

Χρήστος Ανθόπουλος, Ρένα Ανθοπούλου, Γιώργος Ανθόπουλος

Πάτερ Διόδωρος

Γιώργος Ανθόπουλος, Ρένα Ανθοπούλου

Αλέξανδρος Κίλιας, Πέτρος Ανθόπουλος

Χρήστος Ανθόπουλος, Πέτρος Ανθόπουλος, Σοφία Κίλια, Αλέξανδρος Κίλιας

Ο νεοφώτιστος Γιώργος στην αγκαλιά της γιαγιάς του, Ρένας Ανθοπούλου, ο Χρήστος Ανθόπουλος, ο Χρήστος Ανθόπουλος junior, η Σοφία Κίλια, η Ευαγγελία Κίλια και ο Γιώργος Ανθόπουλος.

Πάτερ Διόδωρος, Γιώργος Ανθόπουλος, ο νεοφώτιστος Γιώργος, Χρήστος Ανθόπουλος, Πέτρος Ανθόπουλος, ο Χρήστος Ανθόπουλος junior, Ρένα Ανθοπούλου

Χρήστος Ανθόπουλος, πάτερ Διόδωρος, Σοφία Κίλια

Χρήστος Ανθόπουλος, Σοφία Κίλια

Το ζευγάρι, εκτός από την προσωπική ευτυχία, βιώνει και την επαγγελματική επιτυχία. Ο Χρήστος Ανθόπουλος αυτή την περίοδο προετοιμάζει την δεύτερη σεζόν της ταξιδιωτικής μου εκπομπής “THE TOURISTES”, ενώ έχει ανοίξει τη δική μου εταιρεία παραγωγής στη Θεσσαλονίκη “PARAGOGARA Productions” και ετοιμάζει το site του www.christosanthopoulos.com.

Όσο για την Σοφία Κίλια, εκείνη έχει το δικό της δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και επίσης είναι μουσικός πιανίστρια και τραγουδίστρια, ενώ έχει τη δική της μπάντα και παίζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Regency Casino της Θεσσαλονίκης.

Read More

And More