Χρίστος Αντωνιάδης – Αφροδίτη Τσώνου: Πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο με τους δίδυμους γιους τους – Φωτογραφίες TLIFE

Εξιτήριο πήραν πριν λίγη ώρα από το μαιευτήριο ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου μαζί με τους δίδυμους γιους τους.

Την περασμένη Τετάρτη 25/11 το αγαπημένο ζευγάρι υποδέχθηκε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά του, δυο υγιέστατα αγοράκια τα οποία ήρθαν για να ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία. Η απόκτηση ενός παιδιού άλλωστε ήταν και για τους δυο ένα όνειρο ζωής και είχαν προσπαθήσει για αυτό αρκετά. Επομένως τώρα, που αντί για ένα, κρατούν στην αγκαλιά τους δυο μωρά, η χαρά τους είναι διπλή.

«Τα νινάκια είναι πάρα πολύ καλά, είμαστε χαρούμενοι όλοι, ζούμε το όνειρό μας» ήταν η πρώτη δήλωση της Αφροδίτης Τσώνου δυο μέρες μετά τον τοκετό στην εκπομπή “Πρωινό μας” ενώ ο Χρήστος Αντωνιάδης δήλωσε,

«Είναι όντως το πιο όμορφο ταξίδι, όντως είναι υπέροχες οι στιγμές και έχουμε πάθει την πλάκα μας. Είναι όλοι εκτασιασμένοι με τα παιδιά μου. Είναι υπέροχα, καταπληκτικά τα ωραιότερα όλων. Κάποια στιγμή κλείστηκα σε ένα δωμάτιο μόνος και από τη χαρά μου τραγουδούσα τον ύμνο του Ολυμπιακού».

Σήμερα λοιπόν, ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου, βγήκαν από το μαιευτήριο με τα αγόρια τους και είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο σπίτι τους και να απολαύσουν αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής τους που μόλις άνοιξε.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την έξοδο του ζευγαριού από το μαιευτήριο

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More