Χρίστος Αντωνιάδης – Αφροδίτη Τσώνου: Πότε παίρνουν εξιτήριο από το μαιευτήριο – «Ζούμε το όνειρό μας»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου, καθώς την Τετάρτη 25/11 υποδέχτηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, δυο υγιέστατα αγοράκια. 

Η σύζυγός τους τραγουδιστή γέννησε με προγραμματισμένη καισαρική δύο υγιέστατα δίδυμα αγοράκια και η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο! Τα δίδυμα γεννήθηκαν 8 μηνών και δύο ημερών με βάρος 2.600 το καθένα. (δες εδώ φωτογραφίες του τραγουδιστή με τη μητέρα και την πεθερά του στο μαιευτήριο)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, το ζευγάρι θα πάρει εξιτήριο το μεσημέρι του Σάββατου 26 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 από γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής 25/11 μίλησαν μέσα από το μαιευτήριο με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή Πρωινό μας.

«Τα νινάκια είναι πάρα πολύ καλά, είμαστε χαρούμενοι όλοι, ζούμε το όνειρό μας», είπε αρχικά η σύντροφος του Χρίστου Αντωνιάδη, με τον ίδιο να προσθέτει: «Είναι όντως το πιο όμορφο ταξίδι, όντως είναι υπέροχες οι στιγμές και έχουμε πάθει την πλάκα μας. Είναι όλοι εκτασιασμένοι με τα παιδιά μου. Είναι υπέροχα, καταπληκτικά τα ωραιότερα όλων. Κάποια στιγμή κλείστηκα σε ένα δωμάτιο μόνος και από τη χαρά μου τραγουδούσα τον ύμνο του Ολυμπιακού». 

Σχετικά με το αν έχουν σκεφτεί τα ονόματα που θα δώσουν στα παιδάκια τους, ο Χρήστο Αντωνιάδης αποκάλυψε: «Τη βάφτιση δεν την έχουμε σκεφτεί ακόμα. Είναι ένας συνδυασμός και οικογενειοκρατίας αλλά και κάποιες υποσχέσεις που έχουμε δώσει».

Read More

And More