Χρίστος Αντωνιάδης – Αφροδίτη Τσώνου: Θα γίνουν γονείς – Τα δέκα χρόνια γάμου, η κρίση στη σχέση και η επανασύνδεση

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χρίστος Αντωνιάδης και η κατά 18 χρόνια μικρότερη σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου. 

Όπως αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, η σύζυγος του τραγουδιστή περιμένει το πρώτο τους παιδάκι με το φύλο του μωρού ωστόσο να μένει μέχρι στιγμής επτασφράγιστο μυστικό.

Η γνωριμία τους έγινε πριν 14 χρόνια σε ένα νυχτερινό μαγαζί και πολύ σύντομα, σε διάστημα τριών μηνών αποφάσισαν να μείνουν μαζί.

«Τη γυναίκα μου σε μαγαζί την γνώρισα. Ήρθε να με ακούσει εκεί που τραγουδούσα πριν από 14 χρόνια και μετά από 3 μήνες μείναμε μαζί. Υπήρξε ένα φλερτ και σιγά σιγά γίναμε ζευγάρι. Την γνώρισα σε μια εποχή που ήθελα να ξεφύγω από τις εφήμερες σχέσεις, γιατί ένιωθα ότι περισσότερο ξοδεύομαι παρά κερδίζω από αυτό. Είδα σε εκείνη μια αγνότητα, ένα λιμάνι, μια αγνή αγάπη, που δεν είχε σχέση με τη νύχτα. Γι’ αυτό και μόλις την γνώρισα, έκανα αυτήν την αποχή από τις πίστες. Ήθελα να ζήσω λίγο αλλιώς» είχε δηλώσει ο Χρίστος Αντωνιάδης για τη γνωριμία τους.

Ο γάμος τους έγινε το 2012  στο κτήμα Ιπποστάσιο στο Κορωπί όπου μετά ακολούθησε και η δεξίωση παρουσία φίλων και συγγενών. Εκείνο το βράδυ, κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, ο Χρίστος Αντωνιάδης βρήκε την ευκαιρία να αφιερώσει στη γυναίκα του μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, το “Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες” και όπως απέδειξε η πάροδος του χρόνου μάλλον το εννοούσε.

Επτά χρόνια μετά όμως, ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια σοβαρή κρίση στον γάμο τους με εκείνη να φεύγει για ένα διάστημα από το σπίτι τους. Ο Χρίστος Αντωνιάδης θέλησε τότε να μοιραστεί αυτό που βίωνε στην προσωπική του ζωή με τον κόσμο κάτι που ενόχλησε την Αφροδίτη, όπως παραδέχτηκαν αργότερα και οι δυο.

Στην πορεία όμως, αποδείχθηκε πως εκείνα που τους ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από όσα τους χωρίζουν και έτσι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

«Είμαστε καλά! Οι σχέσεις είναι μαραθώνιος. Θέλουν συνεχή προσπάθεια και υποχωρήσεις. Όλα είναι αντιμετωπίσιμα, αν και εφόσον υπάρχει μεγάλη αγάπη. Η καψούρα κάποια στιγμή τελειώνει και παίρνει τη θέση της η βαθιά αγάπη, η οποία είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα» είχε πει ο Χρίστος Αντωνιάδης λίγο καιρό μετά την επανασύνδεσή τους.

Σήμερα, φαίνονται να βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση και δε βλέπουν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Read More

And More