Χρήστος Δάντης: Aποκαλύπτει το περιστατικό που του “στοίχησε” μια καριέρα στο εξωτερικό

Toν Χρήστο Δάντη συνάντησε η δημοσιογράφος Χριστίνα Κόμπου με την κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς χάλασε μια πολύ σημαντική συνεργασία επειδή καθυστέρησε να πάει σε μια συνέντευξη ενώ αναφέρθηκε και σε μια ανάρτηση που έκανε για το εμβόλιο του κορονοϊού η οποία παρεξηγήθηκε.

«Παρεξηγήθηκε κάποια ανάρτηση που έκανα. Θεώρησαν ότι είμαι αντιεμβολιαστής, ενώ είμαι εμβολιασμένος. Είμαι υπέρ του εμβολιασμού αλλά υπέρ και των ανθρώπων που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν για το δικό τους λόγο», σημείωσε ο Χρήστος Δάντης σχετικά με ανάρτησή του που προκάλεσε αντιδράσεις.

Όσο για το περιστατικό που συνέβη και του “στοίχησε” μια καριέρα στο εξωτερικό ανέφερε: “Μου είχε δοθεί η ευκαιρία για το εξωτερικό, αλλά κάτι συνέβη στις διαπραγματεύσεις τότε. Μαζί με αυτό, συνέβη ένα άσχημο συμβάν που χάλασα την εικόνα μου στους δημοσιογράφους. Στην Αγγλία είχα μια συνέντευξη στο MTV και άργησα πάρα πολύ να πάω γιατί το προηγούμενο βράδυ είχα μια υποχρέωση και είχα αργήσει πολύ να κοιμηθώ¨.

Read More

And More