Χρήστος Δάντης: Απαντά στον Κώστα Αναγνωστόπουλο για τη σχέση του με την Ασημίνα και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Μια ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο twitter φαίνεται πως ενόχλησε αρκετά τον Χρήστο Δάντη ο οποίος θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram και να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που σχολιάζει όλα όσα γίνονται στο Survivor, βλέποντας πριν λίγες ημέρες τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να αποκαλύπτει τη συνομωσία του Γιώργου Κατσαούνη κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Σοφιάνας Αβραμάκη έγραψε: 

«Πάντως εγώ πιστεύω ότι ο Λάμπρος δεν το είπε με απόλυτα καθαρή πρόθεση. Που τον συμπαθώ (αν και επιφυλάσσομαι γιατί είναι πολύ διαβασμένος). Για όσους δεν ξέρουν είναι μάνατζερ του Δάντη, του οποίου κοπέλα είναι η Ασημίνα… Υ.Γ: Ο νοών νοείτω».

O γνωστός τραγουδιστής που είναι πράγματι σε σχέση με τη νεαρή παίκτρια του Survivor θέλοντας να ξεκαθαρίσει την αλήθεια για την επαγγελματική του σχέση με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα απάντησε με τον δικό του αιχμηρό τρόπο γράφοντας: 

«Αγαπητέ συνομωσιολόγε, έχω να δηλώσω επειδή ακούω πολλές ασυναρτησίες όσον αφορά τη σχέση μου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο Λάμπρος ουδέποτε υπήρξε manager μου, παρά μόνο του ανήκε κατά 1/3 η εταιρεία Spin Records – Digital Ray της οποίας την πλατφόρμα χρησιμοποίησα για κάποιες κυκλοφορίες μου απ΄το 2016 έως το 2019.

Οποιοδήποτε σενάριο λοιπόν, ανήκει στη φαντασία σου. Καταλαβαίνω πως είναι “λυπηρό” να  ζεις με το φάντασμα μιας παλαιότερης συμμετοχής σου σε όποιο Survivor,  αλλά λυπάμαι “φίλε” μου, δεν είμαι εγώ το πρόβλημά σου. Να προσέχεις λοιπόν για όποια διατύπωσή σου αφορά στο πρόσωπό μου στο μέλλον.

Θέλεις να μιλήσουμε για τραγούδια; Για Gibson ή Fender κιθάρες; Για το Jass Bass μου; Εδώ είμαι. Που είσαι και “νοών”.

Read More

And More