Χρήστος Δάντης: Full in love με τη σύντροφό του, σε κοινή βραδινή τους έξοδο μετά από καιρό! (pics)

«Κάποιος σ’ αγαπάει. Είμαι εγώ…» τραγουδά ο Χρήστος Δάντης στη Ναταλία Ντουσοπούλου. Η σχέση του δημοφιλούς καλλιτέχνη με τη «μούσα» του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, γεγονός που φάνηκε ξεκάθαρα και από την πρόσφατη κοινή έξοδό τους στο νυχτερινό κέντρο Εμπατή North.

Ο Χρήστος και η Ναταλία, οι οποίοι δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους, έδωσαν το “παρών” στην πρεμιέρα του Αντύπα, της Αγγελικής Ηλιάδη και της Χρύσπας, ενώ δεν έδειξαν να ενοχλούνται από τα φωτογραφικά φλας και τα αδιάκριτα βλέμματα που «καρφώθηκαν» επάνω τους.

Σημειώνεται πως η σχέση του 52χρονου Χρήστου με την 36χρονη Ναταλία ξεκίνησε από συνεργασία, εξελίχθηκε σε φιλία και κατέληξε σε έναν δυνατό έρωτα. Ο καλλιτέχνης άρχισε να γράφει τραγούδια για έναν δίσκο της όμορφης ερμηνεύτριας, που θα κυκλοφορούσε στην Τουρκία, και οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

Αξίζει να σημειωθεί πώς μία από τις πρώτες κοινές επίσημες εμφανίσεις τους ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ. Έκτοτε κυκλοφορούν συχνά μαζί στα κοσμικά στέκια της πόλης.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164