Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Κάποιοι τα βάζουν μαζί σου και μοιάζει σαν να βρίζει η λάσπη τον ήλιο»

Την αντίδραση του Χρήστου Δάντη φαίνεται πως προκάλεσε η χθεσινή τοποθέτηση του Στάθη Σχίζα μέσα από την εκπομπή “Καλό μεσημεράκι” για το περιστατικό στο Survivor all Star που προκάλεσε την αποβολή της συντρόφου του Ασημίνας Χατζηανδρέου.

«Μέρες δεν έχω μιλήσει, ακούω και βλέπω διάφορα, όμως είναι φορές που τα βάζουν κάποιοι άνθρωποι μαζί σου και αυτό μοιάζει σαν να βρίζει η λάσπη τον ήλιο που σύντομα θα τη λιώσει και θα την κάνει ένα με τη σκόνη και το χώμα» έγραψε σε ένα story του ο Χρήστος Δάντης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να αναδημοσιεύει το συγκεκριμένο story γράφοντας,

«Στήριγμά μου. Εσύ μου έμαθες την έννοια της υπομονής και αυτό κάνω μέχρι όλα να περάσουν και ο χρόνος να δείξει και να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. Σ’ ευχαριστώ και μαζί συνεχίζουμε κοιτώντας μόνο τον στόχο. Δε χάνω την πίστη μου».

Αυτό που προκάλεσε την αντίδραση του τραγουδιστή ο οποίος στέκεται πάντα στο πλευρό της συντρόφου του, είναι τα όσα είπε στον Νίκο Μουτσινά ο Στάθης Σχίζας.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε πως δεν πίστεψε ποτέ ότι η Κατερίνα Δαλάκα είχε κινητό σε αντίθεση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου για την οποία το πιστεύει.

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα.

Read More

And More