Χρήστος Δάντης: Η εξομολόγηση για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι καταχρήσεις και το ενδεχόμενο ενός 5ου γάμου

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης στην εκπομπή “Έλεος¨ και την Αννίτα Πάνια με τον Ηλία Ψινάκη.

Ο Χρήστος Δάντης αναφέρθηκε στην κατά 33χρόνια μικρότερη σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου με την οποία όπως είπε είναι… “καψούρης”, μίλησε για τη σχέση του με τα ναρκωτικά ενώ δεν απέρριψε το ενδεχόμενο ενός 5ου γάμου.

«Θα είναι ψέμα αν πω ότι δεν είμαι καψούρης με την Ασημίνα. Είμαστε καλά. Θα κλείσουμε τα τέσσερα χρόνια σε λίγο καιρό. Η σχέση μας έγινε γνωστή πέρυσι. Τη θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι ένα παιδί που παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα… Δε χαμπαριάζει τίποτα» ανέφερε αρχικά για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης.

«Είναι ώριμη για την ηλικία της κι είναι 23 ετών. Είναι σαν να μιλάς με μία 45άρα. Εγώ είμαι 56 στα 57. Εγώ νιώθω έφηβος έτσι κι αλλιώς. Είμαι από τους ανθρώπους που χτυπάνε, πέφτουν και σηκώνονται. Έχουμε διαφορά 33 χρόνια.

Δεν παίζουν ρόλο αυτά. Ο καθένας συνήθως σχολιάζει ό,τι δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος. Εγώ είμαι ανοιχτός άνθρωπος και ναι μεν στην αρχή αυτό με τρόμαξε εμένα γιατί ένιωσα έλξη για ένα νεότερο άτομο. Αυτό το πράγμα δεν το ελέγχεις. Έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις» πρόσθεσε.

Για την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star, ο Χρήστος Δάντης είπε,

«Η Ασημίνα κατηγορείται για κάτι που δεν έκανε. Νομίζω ότι φαίνεται από το γεγονός ότι και τις δυο κοπέλες τις εξαφάνισαν χωρίς να τις αφήσουν να πουν τη γνώμη τους. Δεν είχαμε καμία επικοινωνία… Σεβαστή η απόφαση της παραγωγής… Χρεώθηκε ένα τηλεφώνημα που δεν έγινε».

«Καλά θα ήταν να το κλείσουμε εδώ το θέμα. Υπάρχει ένας λεκές που μένει πάνω σε έναν άνθρωπο ο οποίος θα έπρεπε κάποια στιγμή να καθαρίσει» πρόσθεσε λίγο μετά.

Όσο για τις καταχρήσεις και τη σχέση του με τα ναρκωτικά, ο Χρήστος Δάντης τόνισε πως ποτέ δε μπήκε στον πειρασμό να τα δοκιμάσει.

«Φρόντισα να μη φθαρεί η φωνή μου στη νύχτα. Απέφυγα πάρα πολλές φορές να τραγουδήσω σεζόν κουραστικές… Η φωνή επηρεάζεται από πολλά… Τα τσιγάρα και τα ποτά δε τα προσέχω… Δεν ήμουν ποτέ παιδί των drugs. Δε μου είπαν ποτέ κάτι τα ναρκωτικά. Μεγάλωσα σε συνοικία που ήμασταν κοντά στα ναρκωτικά αλλά δε μου είπαν ποτέ κάτι» είπε ο τραγουδιστής.

Τέλος, για το ενδεχόμενο να κάνει ακόμη έναν γάμο, ο Χρήστος Δάντης ανέφερε, «Έχω κάνει τέσσερις γάμους. Δε το έχουμε σκεφτεί αλλά δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου. Πάντα υπάρχει λόγος για γάμο. Και η συμβίωση γάμος είναι αλλά απλώς το επισημοποιείς».

Read More

And More