Χρήστος Δάντης: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του – Ο εκνευρισμός της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο Χρήστος Δάντης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου δυο μόλις 24ωρα μετά τον τραυματισμό που είχε.

Ο γνωστός τραγουδιστής, όπως έγινε χθες γνωστό, την ώρα που βρισκόταν πάνω στη σκηνή, βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα πλευρά του και να αναγκαστεί να ακυρώσει τις υπόλοιπες εμφανίσεις του. Το βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος σοκάρει.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν το ζευγάρι κατά την επιστροφή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο Χρήστος Δάντης εμφανώς καταβεβλημένος αρκέστηκε στο να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

«Αντιμετωπίσαμε αυτό το πρόβλημα αλλά όλα πάνε καλά. Φοβήθηκα πολύ. Αυτή τη στιγμή όλη μου η προσοχή είναι πάνω στον Χρήστο» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στη συνέχεια, όμως, όταν οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στο Survivor All Star η Ασημίνα Χατζηανδρέου τόνισε πως αυτή τη στιγμή δε θέλει να ασχοληθεί με το εν λόγω θέμα καθώς για εκείνη προέχει μόνο η υγεία του συντρόφου της. Μάλιστα, δεν έκρυψε και τον εκνευρισμό της.

«Παιδιά, σας παρακαλώ. Τι είναι αυτά; Για το Survivor θα συζητήσουμε; Ηρεμήστε, χαλαρώστε, όλα καλά είναι. Η υγεία προέχει αυτή τη στιγμή. Δε με ακούς; Δε με ακούς; Δε με ακούτε; Η υγεία δε προέχει; Τέλος. Τέλος!» ήταν τα λόγια της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Read More

And More