Χρήστος Δάντης: Μόλις κυκλοφόρησε το νέο του βίντεο κλιπ με τη συμμετοχή του γιου του και δυο δημοσιογράφων!

Αγαπημένος τραγουδιστής ο Χρήστος Δάντης δεν σταματά να κάνει επιτυχίες. Σήμερα κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού με τίτλο: “Είμαι τόσο καλά” με τον τραγουδιστή να είναι… στα καλύτερά του και εκλεκτούς guests!

Στο video clip που ο Χρήστος κάνει 5 διαφορετικούς χαρακτήρες παίζει ο γιος του Christofer Vee που είναι επίσης μουσικός και τον γνωρίσαμε καλύτερα από την συμμετοχή του στο Tατουάζ” του Alpha αλλά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Έλενα Κώνστα και ο Κώστας Πουρνάρας

«Είμαι τόσο καλά, δεν θυμάμαι, στη ζωή μου καλύτερα να’μαι» τραγουδάει ο Χρήστος Δάντης σε μουσική του Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους του Πρόδρομου Μαζλουμίδη. Στο βίντεοκλιπ ο Χρήστος στέκεται μπροστά από μια κριτική επιτροπή που αποτελείται από τον Music Manager Party fm 104, Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη δημοσιογράφο του “Happy Day”, Έλενα Κώνστα και τον υπερεπιτυχημένο youtuber και καλλιτέχνη, Κώστα Πουρνάρα!

Ο Χρήστος Δάντης υποδύεται τέσσερις ρόλους σε μεταμφιέσεις που επιμελήθηκαν οι Βασίλης Μπουλούμπασης και Γιώργος Σεγρεδάκης! Η σκηνοθεσία του βίντεοκλιπ είναι του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Read More

And More