Χρήστος Δάντης: Οι δημόσιες ευχές στην Ασημίνα Χατζηανδρέου για την ονομαστική της εορτή

Τις δημόσιες ευχές του στην αγαπημένη του Ασημίνα Χατζηανδρέου θέλησε να στείλει ο Χρήστος Δάντης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο γνωστός τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με την πρώην παίκτρια του Survivor την οποία φροντίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο σε κάθε της επιλογή. Η σχέση τους έγινε γνωστή πριν περίπου έναν χρόνο με αφορμή τη συμμετοχή της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor. Ο ίδιος, όσο η σύντροφός του ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης φρόντιζε να της στέλνει τη δική του ενέργεια και να εκφράζει μέσα από τα social media τη στήριξή του προς το πρόσωπό της.

Το ίδιο έκανε και τη φετινή σεζόν. Παρότι αρχικά διαφωνούσε με την επιλογή της συντρόφου του να μπει στο Survivor All Star, υπερασπίστηκε την επιλογή της ενώ πριν μερικές μέρες που αποβλήθηκε από το παιχνίδι, έσπευσε να τοποθετηθεί δημόσια λέγοντας πως ουδέποτε είχαν την επικοινωνία για την οποία την κατηγορούν.

Σήμερα, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, και πριν ακόμη εκείνη επιστρέψει στη χώρα μας από τον Άγιο Δομίνικο, ο Χρήστος Δάντης δημοσίευσε μια φωτογραφία και της ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά.

«Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου» έγραψε ο Χρήστος Δάντης προσθέτοντας μια καρδιά.

Read More

And More