Χρήστος Δάντης: Βάφτισε τον μικρό του γιο στη Σύρο!

Το όνομα Ιωσήφ Διονύσιος έλαβε σε μια σεμνή τελετή κοντά στην παραλία Γαλήσσας της Σύρου, ο μικρότερος γιος του Χρήστου Δάντη. Ο περήφανος πατέρας του μικρού μοιράστηκε μία φωτογραφία από τη στιγμή του baby bloom αποκαλύπτοντας το παρατσούκλι που έβγαλε στον μικρούλη λόγω της τοποθεσίας της βάπτισής του.

“Σήφης ο Συριανός” αποκάλεσε ο Χρήστος Δάντης το 15 μηνών αγοράκι του και του ευχήθηκε να ζήσει.

Ιωσήφ-Διονύσιος ή “Σήφης ο Συριανός”! Να ζήσεις αγοράκι μας!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christos Dantis (@christosdantis) στις


Το τρίτο παιδί του γνωστού τραγουδιστή γεννήθηκε τα ξημερώματα της 14ης Μαρτίου του 2014 κάνοντας τον Χρήστο Δάντη και την σύντροφό του Τζένη Βουτσινού να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.


Ο μικρός με την μητέρα του.

Ο Χρήστος Δάντης που έχει αποκτήσει δύο ακόμα παιδιά – μία κόρη με την Τζένη Βουτσινού και έναν γιο από προηγούμενο γάμο του- του είχε μιλήσει πρόσφατα σε συνέντευξή του στο περιοδικό People για τον γάμο, την οικογένεια και την πατρότητα.

«Ο γάμος είναι ένα στοίχημα. Βέβαια, από το παρελθόν δεν θα άλλαζα τίποτα, επειδή όλα αυτά που έχω ζήσει με έφεραν στο σημείο που βρίσκομαι σήμερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω τρία παιδιά που λατρεύω. Τον Χριστόφορο, τη Μαριζέτα και τον αβάπτιστο γιο μου, που είναι 1 έτους. Φαινομενικά, το να χωρίσει κάποιος είναι λάθος. Εγώ έκανα αυτό που δεν τολμούσαν άλλοι, που έμεναν σε μια καταπιεσμένη σχέση και κατέστρεφαν τον εαυτό τους, με αντίκτυπο στα παιδιά τους. Από την άλλη, δεν νομίζω πως υπάρχει το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου. Θεωρώ πως είναι λαχείο», έλεγε.

Read More

And More