Χρήστος Φερεντίνος: Avant premiere στο θέατρο με διάσημους φίλους στο πλευρό του! [pics]

Διάσημους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα είδε στις πρώτες θέσεις του θερινού θεάτρου Λαμπέτη ο Χρήστος Φερεντίνος στην avant premiere της παράστασης «Η Μικρή μας Πόλη» που πρωταγωνιστεί σε ρόλο αφηγητή. Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού, μαζί με τον ταλαντούχο θίασο της παράστασης.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων, η Μάρω Κοντού, η Νίκη Παλληκαράκη, η Μαρία Κωνσταντάτου, ο Παντελής Καναράκης, ο Σπύρος Μπιιμπίλας, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης και πολλοί ακόμη.

Στην παράσταση ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας, με οδηγό την ιστορική μετάφραση του Μίνωα Βολανάκη, την θεατρική αφήγηση του Χρήστου Φερεντίνου, την σύμπραξη ενός έμπειρου θιάσου αλλά και με την συμμετοχή αποφοίτων και μαθητών της δραματικής σχολής «Ίασμος» δημιουργεί ένα σύμπαν επιθυμίας και μνήμης που αναδημιουργεί μικρές αλλά αξιοσημείωτες καθημερινές στιγμές και αναδεικνύει την ευαίσθητη ματιά του συγγραφέα και την αγάπη του για τον άνθρωπο που μοχθεί, ερωτεύεται, ανησυχεί και συνεισφέρει με το ήθος του, τις δικές του δυνάμεις και τις αξίες του, στην δημιουργία ενός καλύτερου και βιώσιμου κόσμου.

Λίγα λόγια για το έργο

«Η Μικρή μας Πόλη» είναι ένας ύμνος στην ζωή, στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στην πολύτιμη αξία της κάθε στιγμής που ζούμε, όσο μικρή και ασήμαντη και αν φαίνεται.

Ο έρωτας, η φιλία, η ενηλικίωση, οι σχέσεις των γονιών με τα παιδιά τους, τα ατομικά και συλλογικά όνειρα της κοινωνίας, η απλή καθημερινή ζωή μιας πόλης, αλλά και όλος ο κύκλος της ζωής των ανθρώπων είναι τα θέματα πού διαπραγματεύεται με γλαφυρό, τρυφερό αλλά και αστείο τρόπο ο τιμημένος με το βραβείο Πούλιτζερ συγγραφέας Θόρντον Γουαϊλντερ σε ένα από τα πιο διάσημα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας.

Δες φωτογραφίες:

Στεφανία Γκουρνέλου, Παντελής Καναράκης

Νίκη Παλληκαράκη, Μάρω Κοντού

Μαρία Κωσταντάκη, Σπύρος Μπιμπίλας, Θύμιος Κούκιος

Γιάννης Κακλέας, Μαρία Κωνσταντάκη

Δημήτρης Κουρούμπαλης, Φρόσω Κόρρου

Παντελής Καναράκης, Φαίη Κοκκινοπούλου, Όθωνας Μεταξάς

Πένυ Αγοραστού, Χρήστος Φερεντίνος

Γιώργος Καρτάλος, Παντελής Καναράκης, Μανώλης Παντελιδάκης, Λόλα Νταϊφά

Πένυ Αγοραστού, Στεφανία Γκουρνέλου, Χρήστος Φερεντίνος, Μαρία Κωνσταντάκη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More