Χρήστος Φερεντίνος: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια 15 χρόνων του Βλάση Μπονάτσου

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Βλάση Μπονάτσου ή αλλιώς του “αιώνιου έφηβου” που έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και αγνώστους. Με αφορμή αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, ο Χρήστος Φερεντίνος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το παρελθόν. Ο γνωστός παρουσιαστής του Alpha και ο Βλάσης Μπονάτσος συνδεόντουσαν από μια στενή φιλία.

“Ξημερώματα 14ης Οκτωβρίου σαν σήμερα περνάει στην αιωνιότητα αυτός ο φοβερός τύπος που όλοι αγαπήσαμε .Βλάση είσαι πάντα στις καρδιές μας”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

Ο Βλάσης Μπονάτσος τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα τα έκανε στα τέλη της δεκαετίας του ’60 με το μουσικό συγκρότημα Πελόμα Μποκιού, όπου είχε υπογράψει τη μεγάλη επιτυχία «Γαρύφαλλος». Σταθμός στη θεατρική πορεία του Βλάση Μπονάτσου ήταν η ερμηνεία του στο μιούζικαλ «Εβίτα», όπου στο πλευρό της τότε συντρόφου του Αλίκης Βουγιουκλάκη, υποδύθηκε τον Τσε Γκεβάρα.

Δες τη φωτογραφία:

Ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Βλάσης Μπονάτσος σε μια φωτογραφία από τα παλιά…

Read More

And More