Χρήστος Κυριαζής: Σήμερα η κηδεία του τραγουδιστή στο Α’ Νεκροταφείο – Η επιθυμία της οικογένειας

Ο Χρήστος Κυριαζής έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και πέθανε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 68 ετών.

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές του σπουδαίου δημιουργού βυθίστηκαν σε ανείπωτη θλίψη, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του καλλιτέχνη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου συγγενείς και φίλοι του Χρήστου Κυριαζή θα βρεθούν για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Μάλιστα, η οικογένεια του έκανε μία παράκληση μέσω του λογαριασμού του καλλιτέχνη στο Facebook, θέλοντας να ζητήσουν αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στο ίδρυμα Make-A-Wish για να εκπληρωθούν οι ευχές παιδιών, που παλεύουν με απειλητικές ασθένειες.

Η τελευταία εμφάνιση του Χρήστου Κυριαζή

Ο Χρηστός Κυριαζής πριν δύο χρόνια περίπου είχε επιστρέψει μετά από αρκετό καιρό στην πίστα και τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο TEATRO με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη

Η γνωριμία με τη σύζυγό του και ο ρόλος του ως πατέρας

Η τελευταία σύζυγος του Χρήστου Κυριαζή, η Σοφία, στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία στιγμή, δίνοντάς του κουράγιο και δύναμη. Ο τραγουδιστής ήταν τυχερός, γιατί στη ζωή του… τον βρήκε η ιδανική γυναίκα.

«Με βρήκε εκείνη! Ήταν το καλοκαίρι του 2000 στην Αίγινα. Από τότε άλλαξε η ζωή μου για πάντα!», είχε πει σε παλαιότερη  συνέντευξή του.

Η αδυναμία του Χρήστου Κυριαζή ήταν ο γιος του. Ο Άρης Ξυλάς είναι ο καρπός του έρωτά του με τη Μαρία Διαμαντή Πατέρα, την πρώτη σύζυγό του. Ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας του, ο εφοπλιστής Γιάννης Ξυλάς, τον έχει μεγαλώσει, για αυτό ο Άρης αποφάσισε να κρατήσει το όνομά του.

Το 2014, ο γιος του σκηνοθέτησε το ανατρεπτικό βίντεο κλιπ του τραγουδιού των Onirama με τίτλο «Μια βόλτα» και έτσι προέκυψε και η συνεργασία του Χρήστου Κυριαζή με τον frontman του συγκροτήματος, Θοδωρή Μαραντίνη, ύστερα από 20 χρόνια αποχής από τις πίστες.

Ο Χρήστος Κυριαζής είχε κάνει τη δική του διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι, σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία με τα δικά του λαϊκά τραγούδια τη δεκαετία του ’90.

Η μεγαλύτερη, ίσως, επιτυχία του ήταν το τραγούδι «Μου θυμίζεις τη μάνα μου», με το βίντεο κλιπ στη Σαντορίνη με τη Βάνα Μπάρμπα. Ο δίσκος με το εν λόγω τραγούδι είχε γίνει πλατινένιος.

Η πολυσυζητημένη σχέση του με τη Βάνα Μπάρμπα

«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου. Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου. Πέρασα υπέροχα. Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δεν χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις και όχι ποσοτικές» είχε δηλώσει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της. 

Διάβασε εδώ:

Βάνα Μπάρμπα στο TLIFE: Συντετριμμένη για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή – «Αισθάνομαι τυχερή που τον γνώρισα»

 

Read More

And More