Χρήστος Λούλης: «Δυστυχώς μεταδίδουμε στο παιδί ένα άγχος να προλάβουμε να κάνουμε αυτά που κάνει ένας γονιός»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στο Κέντρο” της ΕΡΤ βρέθηκε σήμερα ο Χρήστος Λούλης ο οποίος αναφέρθηκε στην οικογένειά του και στην προσπάθεια που κάνουν με την σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή, να μην μεταφέρουν στα παιδιά τους το άγχος που έχουν να τα προλάβουν όλα ως γονείς.

«Με την Έμιλυ είμαστε μαζί 21χρόνια, τώρα πάμε στα 22. Δεν είναι λίγα. Η προσπάθεια που κάνουμε για να διαχειριστούμε το χρόνο μας σε σχέση με τα παιδιά, είναι κάτι που δε μπορεί να καταλάβει ο κόσμος που δεν κάνει τη δουλειά μας. Εγώ ας πούμε, δουλεύω κυρίως το βράδυ. Μπορεί να δουλεύω όλη μέρα και να γυρνάω το βράδυ στις 12 και 1. Το παιδί ξυπνάει στις 7 για να πάει σχολείο. Το ξύπνημα για εμένα και την Έμιλυ είναι ένα μαρτύριο όταν έχουμε κοιμηθεί αργά. 

Όταν τελειώνω την παράσταση εγώ δε μπορώ να κοιμηθώ, πρέπει να πάει 3. Όταν θα έρθει από το σχολείο το παιδί, του μεταδίδουμε ένα άγχος να προλάβουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνει ένας γονιός. Είτε αυτό λέγεται μαθήματα, είτε χρόνος μαζί με το παιδί. Να προλάβουμε να τα κάνουμε για τις λίγες ώρες που θα είμαστε ακόμα εκεί πριν φύγουμε για τη δουλειά. Αυτό είναι κάτι που δε μου αρέσει πολύ οφείλω να πω» είπε ο Χρήστος Λούλης.

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More