Χρήστος Λούλης: Έτσι απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν αλαζόνα

Στην αλαζονία που τον χαρακτήριζε στο παρελθόν και στα σχόλια που δέχεται γι΄αυτή καθώς και σε όσα τον ενοχλούν στους ανθρώπους αναφέρθηκε ο Χρήστος Λούλης μιλώντας στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται”.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Λούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα που έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, δεν είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να είμαι καλός στη δουλειά μου ώστε να ειπωθεί η ιστορία. Δεν το λέω αυτό με παράπονο. Αυτοί που θέλω να με συμπαθούν, με συμπαθούν και με αγαπούν. Μην με παίρνεται και πολύ στα σοβαρά. Εάν είσαι συμπαθής σε όλους, τότε κάπου έχεις χάσει τον εαυτό σου».

Όσo για εκείνα που τον ενοχλούν στους άλλους ανθρώπους είπε: «Με ενοχλεί πάρα πολύ η αγένεια, η επιτηδευμένη οικειότητα που δεν έχει κατακτηθεί από την πραγματικότητα και η βλακεία των ανθρώπων. Όταν είμαι πιεσμένος από τους χρόνους και το μέσα μου, με ενοχλούν όλοι οι άνθρωποι». Σε άλλο σημείο είπε: «Με έχουν πει αλαζόνα και με το δίκιο τους οι άνθρωποι γιατί καμιά φορά φέρομαι αλαζονικά και καμιά φορά είμαι αλαζόνας. Αυτό το νιώθεις πάρα πολύ όταν δεν ξέρεις, δεν έχεις καεί και δεν έχεις φάει τα μούτρα σου. Ειδικά όταν είσαι ένας χαρακτήρας σαν τον δικό μου». «Όταν νιώθεις πως είσαι ο καλύτερος και πας σε μια δουλειά και βλέπεις ότι είσαι ανεπαρκής, είναι μια σφαλιάρα».

Read More

And More