Χρήστος Μακρίδης: Αυτή είναι η σύζυγος του παίκτη του Big Brother! “Μία μέρα τη γνώρισα και την άλλη την παντρεύτηκα”

Ο Χρήστος Μακρίδης, ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης του Big Brother και πρώην αντιδήμαρχος Σκύδρας εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο, να αναπολεί όμορφες  στιγμές με τη κορούλα και τη σύζυγό του. Καθισμένος στο κήπο του σπιτιού του Big Brother και πίνοντας το καφέ του, ολομόναχος, έδειξε πόσο αισθητή του είναι η απουσία της οικογένειάς του!

Στη συνέχεια καλημέρισε τις δύο γυναίκες της ζωής του και τις ευχήθηκε να είναι καλά. Το TLIFE συνέλεξε πληροφορίες και φωτογραφίες  για την οικογένειά του και σας τις παρουσιάζει!

Η Δώρα Αλατζά είναι η σύζυγός του, το ταίρι του, η συνοδοιπόρος, το άλλο του μισό, όπως έχει εκμυστηρευτεί, κατά καιρούς, σε κοντινά του πρόσωπα και είναι μαζί εδώ και 6 χρόνια. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2014 σε μία προεκλογική εκστρατεία, όταν ήταν και οι δύο υποψήφιοι, δημοτικοί σύμβουλοι, με τον ίδιο συνδυασμό.

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους εκείνος ενθουσιάστηκε με τη προσωπικότητα της Δώρας Αλατζά και παράλληλα οι κοινές ανησυχίες, τους έφεραν πιο κοντά, με αποτέλεσμα η χημεία και έλξη να μετουσιωθεί σε μία σοβαρή σχέση που επισφραγίστηκε δύο φορές με τον πολιτικό και θρησκευτικό τους γάμο.

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα που είχε ο συνδυασμός το 2014 ο Χρήστος Μακρίδης ανέλαβε αντιδήμαρχος στο τομέα της καθαριότητας του δήμου Σκύδρας, ενώ το φθινόπωρο του ίδιου έτους παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τη συνυποψήφια του, Δώρα Αλατζά με την οποία λίγο αργότερα απέκτησε παιδί. Ένα κοριτσάκι ,τη Ραφαηλία – Μαρία η οποία σήμερα είναι 2,5 ετών.

Όπως είπε μιλώντας στον συμπαίκτη του, Θέμη Κανέλλο, το μικρό κοριτσάκι, η κορούλα του είναι το Α και το Ω για εκείνον. Ο Βορειοελλαδίτης παίκτης του Big Brother μιλώντας για τη ζωή του έχει παραδεχθεί πως έκανε πολλά λάθη στην προσωπική του ζωή αλλά νιώθει περήφανος και δικαιωμένος για την επιλογή να ενώσει τη ζωή του με την Δώρα Αλατζά, τη γυναίκα που όπως είπε: “Εγώ τη γυναίκα μου την παντρεύτηκα σε μία μέρα. Σε μία μέρα. Μία μέρα τη γνώρισα και την άλλη την παντρεύτηκα. Σε μία μέρα το πιστεύεις; Μία μέρα βγήκαμε για φαγητό και την άλλη μέρα της λέω: “επειδή ξέρω τον εαυτό μου ότι είμαι ανισόρροπος. Εγώ παντρεύτηκα το 2014 είπα αν δεν παντρευτούμε δεν μπορώ να κάνω σχέσεις εγώ με ανθρώπους. Ας παντρευτούμε, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε”.

Η σύζυγος του Βορειοελλαδίτη παίκτη του Big Brother εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος. Ο Χρήστος Μακρίδης έχοντας ασχοληθεί με τα κοινά από το Φεβρουάριο του 2020 είχε οριστεί ως υπεύθυνος αγροτικού τομέα με την ”Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου.

Δες φωτογραφίες του ζευγαριού:

Πηγή φωτογραφιών: facebook

Read More

And More