Χρήστος Μάντακας: Που χάθηκε ο ζεν πρεμιέ των 90’ς; Πού εργάζεται τα τελευταία χρόνια

Ξεκίνησε ως μοντέλο και συνέχισε με την υποκριτική. Τον είδαμε στη Λάμψη του Νίκου Φώσκουλου αλλά και σε πολλά άλλα σήριαλ και σε ταινίες. Γοητευτικός, αρρενωπό και καλός ηθοποιός έκανε επιτυχίες αλλά τα τελευταία χρόνια χάθηκε από την ελληνική showbiz.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο γνωστός ηθοποιός δουλεύει τα τελευταία χρόνια ως υπεύθυνος σε γνωστό εστιατόριο των Εξαρχείων, ενώ σε συνέντευξή του το 2011 έχει μιλήσει για τη συνεργασία του με τον μακαρίτη Σάκη Μπουλά και τον Γιάννη Ζουγανέλη ως υπέυθυνος του Βar Restaurant Beat.


Ο Χρήστος ποτέ δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και τόλμησε όταν ήρθε η κρίση να κάνει δουλειές εκτός της υποκριτικής προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην, όπως εξάλλου έχουν κάνει και πολλοί άλλοι ηθοποιοί.

Σήμερα ο ηθοποιός συνεχίζει να εργάζεται σε εστιατόριο, ενώ έχει αποτραβηχτεί από τα κοσμικά και τις βραδινές εμφανίσεις. Την τελευταία φορά που τον εντόπισε ο φωτογραφικός φακός ήταν το 2012, στην επίσημη πρεμιερα του Fame. Την ίδια χρονιά τον είδαμε ως guest στη δημοφιλή σειρά “Βασιλιάδες”


Read More

And More