Χρήστος Μάστορας – Courtney Parker: Έχουν παντρευτεί εδώ και ένα χρόνο! Η Ναταλία Γερμανού… ήξερε!

Με αφορμή την… περίεργη ερώτηση που έκαναν στο κόκκινο χαλί του Madwalk στην Courtney Parker (αν υπάρχει κρίση στη σχέση της με τον frontman από τις Μelisses) η Ναταλία Γερμανού πέταξε την… βόμβα της και είπε ότι η Χρήστος Μάστορας και η τραγουδίστρια όχι μόνο είναι καλά, αλλά έχουν παντρευτεί!

“Η Courtney φοράει βέρα στο χέρι και έχω την εντύπωση και κάποιες πληροφορίες ότι η Κόρτνεϊ με τον Χρήστο Μάστορα έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Σας πετάω μια… βομβίτσα και σας αφήνω με πολύ αγάπη. Αν προσέξεις το χέρι της, φοράει βέρα” είπε η Ναταλία την ώρα της σύνδεσής με το TLIFE!

Και η… Ναταλία βέβαια, είχε απόλυτο δίκιο, αφού όπως έμαθε το TLIFE, o Xρήστος Μάστορας και η αμερικανίδα τραγουδίστρια έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο εδώ και ένα χρόνο!

Πέρσι που είχαν έρθει στην Ελλάδα οι γονείς της Courtney και γνωρίστηκαν οι δυο οικογένειες έγινε και ο πολιτκός γάμος τους. Το νεαρό ζευγάρι όχι μόνο δεν περνάει κρίση αλλά είναι φουλ ερωτευμένο και περνάει καταπληκτικά κάτω από την ίδια στέγη. Να σημειώσουμε ότι ο Χρήστος και η Courtney, επίσπευσαν το γάμο τους για να πάρει η τραγουδίστρια την ελληνική υπηκοότητα.

Δες το βίντεο από την εκπομπή NAMASTE, με την … αποκάλυψη της Ναταλίας!

Read More

And More