Χρήστος Μάστορας: Ερωτευμένος με παίκτρια του My Style Rocks!

Ξανά ερωτευμένος είναι ο Χρήστος Μάστορας. Μπορεί μετά την σχέση του με την Coyrtney Parker να μην τον έχουμε δει να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση με νέο amore αλλά φαίνεται πως έχει βρει την ευτυχία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, στο πρόσωπο της Χριστίνας Παπαδέλλη.

Το ζευγάρι είναι μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο περίπου και διατηρούν χαμηλούς τόνους χωρίς ωστόσο να κρύβονται. Άλλωστε αρκετές φορές τους έχουν πετύχει σε διαχυτικές στιγμές σε κάποια βραδινή τους έξοδο απλά αποφεύγουν και οι δύο να εκθέσουν την προσωπική τους ζωή. Παρόλο που και η σέξι χορεύτρια που είναι στο πλευρό του κινείται επαγγελματικά στο χώρο της showbiz.

Ποια είναι όμως η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά;

Την Χριστίνα την βλέπουμε φέτος και μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ αφού συμμετέχει στο My Style Rocks. Η Χριστίνα γεννήθηκε στην Ελλάδα και είναι μισή Σουδανή, μισή Αιγύπτια. Έχει σπουδάσει βοηθός φαρμακοποιού, αλλά εργάζεται ως χορεύτρια και την έχουμε δει σε πολλά μεγάλα clubs της Αθήνας.

Τα τελευταία επτά χρόνια συνειδητοποίησε πόσο πολύ αγαπάει τη μόδα. Της αρέσει να μεταποιεί τα ρούχα που αγοράζει και να τα κάνει πιο ιδιαίτερα και μοναδικά. Η αγάπη της αυτή φαίνεται και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram όπου έχει παραπάνω από 18 χιλιάδες followers.

Στο fashion show του καναλιού του Φαλήρου μπήκε για να κερδίσει και να εμπλουτίσει τις γνώσεις της στη μόδα. Αγαπάει και θαυμάζει το στυλ της Grace Jones και σίγουρα λατρεύει τη μουσική του αγαπημένου της Χρήστου Μάστορα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164