Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η επιβεβαίωση της σχέσης, η κρίση και τα νέα δεδομένα

Ήταν καλοκαίρι του 2021 όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες για ένα νέο hot ειδύλλιο στην εγχώρια showbiz. Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι κανείς από τους δύο δεν ήθελε να το παραδεχτεί…

Αυτό άλλαξε, ωστόσο, πριν μερικές ημέρες με την ξανθιά καλλονή – εν μέσω φημών περί χωρισμού από τον δημοφιλή τραγουδιστή – επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα: 

«Δεν έχω χωρίσει, είμαι μια χαρά. Είμαι σε σχέση… με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε τέλεια, πολύ καλά. Είμαι πολύ ερωτευμένη, δεν συγκατοικούμε…».

Οι πρώτες φήμες περί σχέσης κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι του 2021, με τον Χρήστο Μάστορα να κάνει tour στην Ελλάδα με τις Melisses και την Γαρυφαλλιά Καληφώνη να τον ακολουθεί σχεδόν σε κάθε προορισμό. Οι δυο τους μπορεί να μην επιβεβαίωναν ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο το μοντέλο κάθε Παρασκευή και Σάββατο δεν χάνει εμφάνιση του αγαπημένου τη στη σκηνή του Έναστρον.

Τα δημοσιεύματα για χωρισμό ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες, όταν προηγήθηκε μια «έκρηξη» του Χρήστου Μάστορα εναντίον θαμώνα που «ενοχλούσε» τη σύντροφό του. Αυτή ήταν η αφορμή για να «ψυχρανθεί» το ζευγάρι.

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κοινές διακοπές μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στην Real Life, παρότι οι δυο τους διανύουν μια «μπερδεμένη» περίοδο, δεν έχουν χωρίσει.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρίσκονται σε μια διαδικασία αναπροσαρμογής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Παίρνουν τον χρόνο τους και ξαναβάζουν τη σχέση τους σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Οι δυο τους είναι αποφασισμένοι να επαναπροσδιορίσουν μαζί τις νέες συνθήκες της σχέσης τους.

Read More

And More