Χρήστος Μάστορας: Με ποια star του Hollywood πρόκειται να συνεργαστεί; Φωτογραφία

Μία ξεχωριστή μουσική συνύπαρξη κορυφής ετοιμάζουν ο Χρήστος Μάστορας και η Rita Wilson! Τους δύο καλλιτέχνες έφερε σε επαφή η Panik Records, με την «υπογραφή» της οποίας θα κυκλοφορήσει σύντομα το ιδιαίτερο project – έκπληξη!

Ο πολυτάλαντος frontman του συγκροτήματος MEΛISSES και η παγκοσμίου φήμης Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός αποκάλυψαν την επικείμενη συνεργασία τους με αναρτήσεις που έκαναν στα social media, μετά από ένα δημιουργικό Skype meeting που έκαναν το βράδυ της Πέμπτης.

«Γεια σας Έλληνες φίλοι μου! Ο εξωφρενικά ταλαντούχος τραγουδιστής, συνθέτης και rock star Χρήστος Μάστορας και εγώ ετοιμάζουμε κάτι για εσάς! Ανυπομονούμε να το μοιραστούμε μαζί σας! Κάποιες φορές γράφεις τραγούδια πάνω από τα σύννεφα», έγραψε η Rita Wilson στη λεζάντα της φωτογραφίας με τον Χρήστο Μάστορα.

Να σου θυμίσουμε πως η Rita Wilson πρόκειται να επισκεφτεί την χώρα μας το φετινό καλοκαίρι για επαγγελματικούς λόγους και όχι μόνο για να κάνει διακοπές με τον σύζυγό της Tom Hanks στα ελληνικά νησιά. Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και τραγουδίστρια θα είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα πάρουν μέρος στο φετινό Summer Nostos Festival, που οργανώνεται από τις 23 έως και τις 30 Ιουνίου 2019 στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Read More

And More